6 Ocak 2014 Pazartesi

NARS Torrid Allık

Herkese merhaba!

Bugünkü yazımın konuğu ilk NARS allığım, Torrid. Aslında bu allığı sanırım 7-8 aydır istiyordum ama geçtiğimiz cuma günü alabildim. Önceki yazımda değerlendirdiğim ruj ile beraber almıştım ve Capacity Sephora'dan Ceren hanım bu allığın NARS'ın Türkiye'deki en çok satan allıklarından olduğunu söylediğinde çok da şaşırmadım. Bana göre mağazadaki karşılaştırmalarımda Orgasm'ın sim yerine ışıltılı, ton olarak da bir iki tık daha koyu mercansı versiyonu gibi gelmişti.


Mağazada yüzümde deneyerek almadım, eve geldiğimde mağazanın o yoğun ışıklarından kurtulup makyaj fırçamla buluşan allık, yüzümde koyu bir kiremitimsi mercana dönüştü ve MAC Mineralized Blush serisindeki ve bu allığı parmağımla denediğimdeki gibi bir ışıltı beklerken, biraz daha matımsı bir görüntü verdi.


Allığın tonunu en iyi yansıtan, içindeki altın ışıltıları gösteren fotoğrafım bu oldu. Mağazada çok daha farklı görünüyor bir sürü ışık altında ama Torrid daha çok böyle bir ton:


Ben ışıltılı allık deyince makyajımı yaparken yüzümde kendim de fark edebileceğim kadar ışıltı bekliyorum genelde ama dediğim gibi, bu öyle bir allık değil. Hoş bir tonu var ve açık tenliyseniz çok az bir miktarı bile fazla gelebiliyor, ben ancak üstüne pudra geçince biraz daha yumuşatabildim. Kalıcılığı da bütün NARS allıklarınki gibi, gayet uzun süreli.

NARS allıklar Sephora'larda şu an 78 lira.
Sizler de beğendiniz mi Torrid'i? Blog dünyasında çok da meşhur edilmiş bir allık olmaması bana göre hakkının verilmemesine neden oluyor ama bence gayet kullanışlı ve hoş bir ton.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. Güzel gözüküyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş gülerek kullan :) benimde ilk alacağım nars büyük ihtimalle bu olabilir <3
    sewgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da şimdiden güzel günler getirsin öyleyse :) Teşekkürler :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)