18 Ağustos 2013 Pazar

MAC ile Günün Bronz-Mercan Göz Makyajı

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz salı günü birkaç ürünlük alışverişimi paylaşmıştım. O gün MAC'ten aldığım Woodwinked ve Expensive Pink farları ile güzel bir göz makyajı çıkabileceğini düşünerek bir makyaj denemesi yapmak istedim. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz.


Expensive Pink aslında adından bekleneceği üzere bir pembe tonu değil, daha çok altın ışıltılı, somon rengi denebilir. Bana allıklarımdan yine MAC'e ait olan Style'ı hatırlattı. Onun biraz daha somona yakın ve yoğun renk veren versiyonu gibi denebilir.

Expensive Pink'i ilk olarak baz için uyguladığım Painterly krem farın üzerine yoğun şekilde uyguladım. Fırçalarım istediğim yoğunluğu vermeyince parmaklarımdan yardım aldım.
Woodwinked ise altın renginin kahve versiyonu gibi. Tuhaf bir yorumlama olabilir ama bana baktığımda tam olarak bunu hatırlattı. MAC'in en sevilen farlarından olmasının hakkını kesinlikle veriyor çünkü klasik tonları, özellikle kahveleri sevenler için daha elinizin üstünde dener denemez sizi heyecanlandıran bir şeye dönüşüyor. Bu yüzden bu iki farı alırken çok güzel bir gölgeli makyaj için tek başlarına yeteceklerini düşünmüştüm, yanılmamış oldum.




Gözümün içine ve üst kirpik dibime MAC Dipdown Fluidline kullandım. Maskara olarak Benefit They're Real, kaş farı olarak ise Kryolan mat far serisinden Sudan tonu var. Yine göz altı kapatıcısı için de Benefit Boing tercih ettim.

Sizler nasıl buldunuz?

1 yorum:

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)