5 Ekim 2013 Cumartesi

Benefit Brow Bar ile Hayal Ettiğim Değişim!

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz haftalarda geçen sene bir kuzenimin yararlandığı Benefit Brow Bar hizmetinden yararlanmak ve oldukça dağınık, seyrek ve şekilsiz olan kaşlarımın yüzüme en uygun şekle getirilmesini istediğim için Demirören Sephora'ya uğradım. Bu şubedeki Brow Bar'da kaş uzmanı İnci hanıma kaşlarımı teslim ettim ve hayatında ilk kez kaşlarına başka birinin elinin değmesine izin veren biri olarak en çok da "noolur doğal olsun! Lütfen beni kaşsız bırakmayın" dediğimi hatırlıyorum.

İşlemi ilk kez yaptırdım ve kaş bakımı, ardından boyama ve ardından şekillendirme için bu hizmetin karşılığı olan 45 lira gibi bir ücret ödedim. Sonuçtan fazlasıyla memnun kaldım.
Önce kaşlarınıza bakım yapılıyor, ardından boyama, ardından yüz şeklinize göre kaşın başlangıç, kavis verilecek nokta ve biteceği nokta belirleniyor. Belirlenen şekle göre kaş, ağdayla alınıyor. Tabi bu işlem kaşlar tamamen yapıldığında kızarıklığa neden oluyor, ama ertesi gün böyle bir şey kalmıyor. Benim gibi T bölgesi yağlı ve ağda tecrübesi hiç olmayan biriyseniz kaşlarınızın bitiş noktasının üstlerinde minik sivilceler çıkabilir, ama ben artık kaşlarımın şeklinden çok şikayetçi olduğum için ağdanın o yan etkisini göze alarak yaptırmıştım, çünkü birkaç güne düzeleceğini biliyordum. Düzeldi de.
Bütün işlem bitince Gimme Brow ile kaşlarım boyanarak dolduruldu ve ortaya aşağıdaki gibi bir sonuç çıktı.

Fotoğraflar oldukça bulanık ama mağaza içinde ancak bunları edinebildik. Özellikle de ilk halinde başımı eğerek çektirmişim, ikincisi kadar belli olmasa da değişimi fark edebilirsiniz.

Özellikle alttaki karenin kalitesi oldukça düşük, ama umarım farkı görmenize yardımcı olur.

Başta iki kaş eşit gibi gelmedi, fotoğraflardan da anlaşılabilir. Ama şimdi üzerinden 2 haftadan biraz fazla geçti ve yavaş yavaş şekli yerine oturuyor. Ben çok çok memnunum yeni şeklinden, öyle ki son zamanlarda yüzüme istediğim ifadeyi katan kaşlarımın tek başına yettiğini düşündüğümden eskisi kadar tam takım makyaj da yapmaz oldum.

Capacity Sephora'da da iki gün önce Brow Bar açılmış, İnci hanım artık orada. Pazartesi ve Çarşamba günleri çalışmıyormuş sanırım. Detaylı bilgi de veriyorum çünkü hem hizmetinden hem de hoş sohbetinden oldukça memnun kaldım, bu hizmetin de devamını getireceğim için sizlere de kendisini önerebilirim.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

ARTIK YOUTUBE'DAYIM!
Youtube'dan beni takip edebilir, kanalıma abone olarak videolarımı izleyebilirsiniz :)
Bengisu Ayşe Youtube kanalı

10 yorum:

  1. ÇOk güzel olmuş canım daha belırgın ve sana cok yakısmıs:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş, çok doğal duruyor bence,bakışlarına derinlik katmış,güle güle kullan kaşlarının yeni şeklini :) Boya kalıcı boyamı anlayamadım bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş rengini değiştirmek için bir boya, saç boyamak gibi diyelim :) kaşları dolgun gösteren şey değil, o seyrek goruntuyu gimme brow kapatıyor. Onun da yazısı yine blogda önceki yazılarda var :)

      Sil
  3. Çok güzel olmuş :) Kaş insanın bakışını duruşunu herşeyini değiştiriyor benimde böyle birşeye ihtiyacım var sanırım.. Güle güle kullan yeni halini :)

    YanıtlaSil
  4. Benefit Brow Bar, hep aklımda olan ancak bir türlü vakit ayırıp gidemediğim bir yer. Yeni kaşların çok güzel olmuş, güle güle kullan :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Benim de bir yıldan fazladır aklımdaydı, sonunda gitmiş oldum. Devamı da aynen gelecek inşallah :)

      Sil
  5. bende kaş şeklimii beğenmeyenlerdenim ancak benim seyreklik durumu söz konusu değil kaşlarım oldukça koyu renk ve sık hatta bana inanmayıp kaş kalemi ile boyamışsın diye iddaalaşanlar bile oluyor. benim sorunum inceliği. daha kalın ve daha doğal bir görünüm istiyorum. bu işlemle bu mümkün olabiliyor mu. bir de bu ağda boyama kısmı beni endişelendirdi. boyama yapıldıktan sonra kaşlar aynı saç dibi gelir gibi geliyor mu,ki bunun çok kötü bir görüntü oluşturcağını düşünüyorum. yaptırmış biri olarak beni aydınlatmanı bekliyorum. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır benim kendi kaş rengimden çok da farklı değildi bana uygulanan yeni ton, o yüzden öyle bir sorun olmadı :) Ama yoğunlaştırma, kalınlaştırma konusunda yapabileceğim hiçbir yorum yok. Tek söyleyebileceğim benim kaşlarımın artık çok daha düzgün olduğu ve boşluk bulundurmadığı :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)