31 Mayıs 2014 Cumartesi

Maybelline Color Tattoo-65 Pink Gold

Herkese merhaba!

Krem farlarla aramın çok iyi olmadığını beni uzun zamandır takip edenler bilir, fakat bugün, dün çok güzel bir hediye paketi içinden çıkan Maybelline Color Tattoo-65 Pink Gold'u blogumda konuk edeceğim.

İlk krem farım çoğu krem far deneyimi olan kişininki gibi MAC Painterly Paint Pot'tu. Göz kapaklarının damarlı görüntüsünü nötrlemesi ve göz makyajı için iyi bir baz olması iddiaları üzerine almış, özellikle gün içinde çizgilere birikmesi, göz kapağını inanılmaz kurutması gibi nefret ettiğim özelliklerinden dolayı tavsiye edilecek tek bir yönünü görememiştim. Fakat geçtiğimiz mart ayı başlarında uzun zamandır aklıma takılan ve çok beğendiğim Perky adlı paint pot u almış ve yine buralarda bahsetmiştim. Görmemiş olanlarınız varsa buradan ona bakabilir: MAC Perky Paint Pot

Dün bu güzel hediye sayesinde ilk kez denemiş oldum bu fazlasıyla meşhur color tattoo serisini. Hediye eden kişi kozmetiğe dair zevkimi çok iyi çözdüğü için bana olabilecek en iyi tonlardan birini göndermiş, yazıyı okuyorsa tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürümü Naked 3 palete blogumda yer verdiğimde edeceğim çünkü gönderilen asıl hediye oydu.

Lafı uzatmadan görselleri paylaşacağım. Sonra da kısa deneme süresi üzerine yorumlarım gelsin.


Gölgede

Flaşlı çekim

Flaşlı Çekim -pembeden çok, şeftali gibi çıkmış-

Komik şekilde göz kapağımda gösterdiğim fotoğrafta pembeden ziyade şeftali gibi görünen ton, aslında gümüşü andıran ışıltıları olan bir pembe. Ben bu tonları çok seviyor ve kullanışlı buluyorum, tek başına sürüp çıkmak için çok güzel bir renk bence. Koyu tonlarda bir göz makyajı yaptığınızda gözün en iç kısmını aydınlatmada da çok güzel işe yarıyor. Metalik tonundan dolayı ışığı çok güzel yakalıyor.

Color tattoo, adındaki gibi dövme gibi sabitlenip kalıyor. Islak mendille bile zorlayarak silmeniz gerekiyor. Farın kabında herhangi bir kokusu yok. Yapı olarak MAC paint potları andırıyor ama gözkapaklarını daha az kuruttuğunu söyleyebilirim. Şu ana kadar denediğim ve en beğendiğim krem farlar Givenchy'nin son çıkardıkları, onlar kadar güzel bir yapıya sahip değil ama rengi çok güzel olduğu için bu tarz renkleri sevenlerin denemesine değer.
Maybelline Color Tattoo serisindeki farların fiyatı 16 lira.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

3 yorum:

  1. painpot'lar beni de büyük haya kirikligina ugratmisti. o fiyata daha iyi bir performans bekliyordum ama hep göz kirisikliklarina birikti :/

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu rengi severek kullanıyorum. Göz kapaklarım yağlı ama bende de birikme yapmadı. Tek krem farım bu, kıyaslama yapamıyorum ama ben memnunum.

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)