27 Kasım 2014 Perşembe

Estee Lauder Double Wear Kapatıcı & Sumptuous Rimel

Herkese merhaba!

Uzun bir aranın ardından size geçtiğimiz ay çoğu yerde karşınıza çıkmış olabilecek, Estee Lauder'in Double Wear kapatıcı ve Sumptuous rimeli bir araya getirdiği duodan bahsedeceğim.

Ben bu ikiliyi geçen ayın başlarında Boyner'den bir parfüm alırken kasada görmem üzerine alışverişime ekledim. O zaman fiyatı 29.90'dı diye hatırlıyorum. Sumptuous rimelin 2 sene önce tam boyunu almıştım ve sevdiğim rimellerdendi. Kapatıcım da bitiyordu, Double Wear kapatıcıyı denerim, hem bu fiyata daha ne kadar iyi bir fırsat bulabilirim ki deyip almıştım.


Aldığımdan beri o kadar çok kullandım ki özellikle kapatıcı kısmında tek bir harf bile kalmadı. Aynı şekilde etiketinde de pek bir şey belli olmuyor.


Kapatıcının kıvamı biraz yoğun bir sıvı. Sünger uçlu aplikatörüyle çok rahat uygulanıyordu. Parmaklarla yedirince çok inceliyor ama süngerinizle cildinize hafif tampon hareketleriyle uyguladığınızda biraz daha tatmin edici bir kapatıcılık sağlıyor.


Estee Lauder'in Sumptuous rimelini, yukarıda da belirttiğim gibi, 2 sene önce de almıştım. O zaman tam boyunu aldığımda yanında Advanced Night Repair göz serumu ve makyaj temizleyicisiyle geliyordu. Açıkçası ben rimeli seviyorum. Kirpikleri tek tek ayırarak güzelce uzatıyor. Hacim de veriyor ama en belirgin özelliği tek tek ayırarak uzatması bence.


Bence bu tanıtım fiyatıyla alınabilecek ürün için bu sonuç ürünü almaya tereddüt bırakmayacak kadar iyi. Ben rimeli özellikle gündüz makyajlarında tek başına rimel sürüp çıkanlara bile öneririm. Gözleri iyice açıyor ve ben gayet seviyorum. Şu anki klasik satış fiyatıyla alacak kadar beğendiğimi söyleyemem ama bu tanıtım fiyatıyla hala bulabiliyorsanız bence rimeli güzel.

Kapatıcıya gelirsem... Açıkçası geçen ay 5 gün boyunca görevli olarak çalıştığım bir kongrede sabah 8de çıkıp, gece 11-12de girebildiğim odamdan bunu yanıma almam gerektiğini hiç düşünmeden dolanabiliyordum. Yani o kadar uzun süre tamamen yok olmadan göz altındaki morlukları orta derecede örttüğünü söyleyebilirim. Özellikle de tüm yüz makyajınızı yaparken önce fondöteninizi uygulayıp, üstüne süngerle tampon hareketlerle uygulayarak kullanırsanız, gün içinde göz altlarınızın az da olsa normal koyuluğuna dönmesini kabullenebilen kesimdenseniz bence tatmin edici. Tek rahatsız edici yönü bir süre sonra o film gibi tabaka yapısında derin 2-3 çizgi yaratıp dağılmaması. Birikme değil, çizgilenme yapıyor. Yine de koşturmacadan "gözümün altında kaç çizgi oluştuğunu yüzüme bakan herkes dikkat edip sayar mı acaba" diye düşünmemiştim ben. Gün içinde makyaj tazelemeye üşenme dalında ödül alabilirdim öyle bir şey olsaydı. Buna rağmen ben en az 10 saat sonraki göz altlarımın halini görünce "vay be, o kadar dayandın mı cidden?" diye bir tepki vermiştim kendi kendime.

Eğer bu fiyatıyla hala bulabiliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ama ikisini de teker teker merak ediyorsanız, kapatıcının daha iyisini bulabileceğinizi düşünüyorum. Rimelin ise fiyatını sıkıntı etmezseniz ben gündelik makyajda gayet güzel durduğu fikrindeyim.

Sizler de bu ikiliyi deneyenler furyasına katıldınız mı? Paylaşmayı unutmayın!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. Merhaba :) Sizin sayenizde bu ürünü tanıma şansım olmuştu şuan elimden düşmüyor bende çok memnun kaldım, bitince kapatıcının tam boyunu alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, memnun kalmayanlar oluyormuş sanırım ama ben de gayet memnunum, hala kullanıyorum :) İyi günlerde kullanın :)

      Sil
  2. Merhaba yazıyı yayınlayalı uzun süre olmuş. Benim göz altlarım aşırı mor değil ama çizgilerim çok. Siz de çizgilerden bahsetmişsiniz o yüzden dikkatimi çekti. Son durumda hangi kapatıcıdan memnun kaldınız acaba benimle paylaşırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kapatıcıdan iki tane bitirdim ve 3.yü almak üzereyim, hiç alternatif aramadım desem? hatta Bengisu Ayşe adlı Youtube kanalımda inceleme videosu var, oradan izleyebilirsiniz :) sevgiler

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)