29 Nisan 2013 Pazartesi

Altın Işıltılı Bronz: MAC Love Joy Allık!

7 Nisan'da YSL Uluslararası makyaj artisti Fred Letailleur ile görüşmek için İstinye Park'a doğru yola koyulmuş ve Sephora'daki etkinliğe katılıp, Fred ile hasret giderdikten sonra MAC'ten bir fırça almak için mağazaya uğramıştım. O aralar bronz tonda bir allık eksiğim olduğundan güzel bir şeyler ararken karşıma mineralli allık serisinden "Love Joy" çıkmıştı.

Love Joy aslında MAC'in çok da popüler olan bir allığı değil. Fakat ışıltılı allıklara zaafı olan ben, altın ışıltıları olan bu bronz allığı kafamın kenarına yazmıştım. O gün alamasam da ertesi hafta kendisini Bahariye MAC'ten alarak makyaj kitime ekledim.

Her ne kadar önceki yazılarımın tamamı artık yok olmuş da olsa, hatırlayanlarınız olabilir, MAC'in mineralli allık serisine aşığım! Bu allığı da seriden bir ürün daha edinecek olmanın heyecanıyla o gün aldım. Henüz renginden dolayı kullanmaya hiç yer olmadı ama bronz bir allık her zaman profesyonel olarak makyaj yapan birinin çantasında bir yerlerde olmalı.




Fotoğraflar ışıltıların hakkını hiçbir zaman veremiyor. Bu yüzden çok iyi olmasa da bir video her zaman şart. :)


Benim pek sevdiğim mineralli allık serisinden bence herkeste bir renk -tercihen kişisel kullanımına uygun bir ton tabi- olmalı. Işıltılı allıklar olmadan hayat ne kadar anlamlı olabilir yoksa?

Sizler ne düşündünüz Love Joy ile ilgili? Siz bu tonlarda allıklar kullanıyor musunuz ve ne tür uygulamalar tercih ediyorsunuz? 
Paylaşmayı unutmayın!

3 yorum:

  1. Asla kullanamayacağım bir renk ama eminim uğday tenlilerde şahane duracaktır.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de evde kendi kendime "bu nasıl kullanılabilir?" derken bir kontür uygulaması için denemeye başladım, sonunda eğlencesine yüzüme çok yoğun şekilde uyguladım abartılı bir kontür olarak :)) Ama far olarak da çok güzel olabilir :)

      Sil
  2. Nars'ın da lovejoy diye bir allığı var ilk nars allığım :) Bu da güzelmiş, çok beğendim ten rengime çok güzel olabilir. Mac korkumu yenersem bu renge bakacağım :)

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)