26 Nisan 2013 Cuma

Göz Alıcı Mavi: MAC Industrial Metalik Göz Kalemi!

Son zamanlarda aldığım ürünleri değerlendirmeye devam ediyorum.

Makyaj malzemelerimin arasındaki en büyük eksiklik göz kalemleri. Jel linerlara geçtiğimden beri göz kalemine çok fazla işim düşmez olduğundan çantamdaki yerleri epey boş. Bunun üzerine her klasik makyaja renk katacak göz kalemine ihtiyaç olur düşüncesiyle geçen hafta güzel ve farklı bir renk aramak üzere MAC Capacity mağazasında açık halde olan bütün kalemlere baktım.
Şu an adını hatırlamadığım bir yeşile gönül kaptırdım fakat o anda mağazada o olmayınca, mağazada olanlardan bir tane seçmem gerekti.
Ve öyle harika bir renk buldum ki, o an olmayan hiçbir renkte aklım kalmadı.

Industrial, MAC'in simli göz kalemlerinin olduğu "Pearlglide" serisi içerisinde yer alıyor. İçinde morumsu-grimsi yansıması olan simler var ve kendisi parlament mavisi gibi. Koyu fakat mavi olduğu açıkça görülen bir renk. Ve bence renkli göz kalemi almak isteyen birine hitap ediyorsa bu renk, kesinlikle almalı!





Bu kalem çabuk kuruyor fakat uygular uygulamaz dağıttığınızda şöyle bir sonuç alıyorsunuz.
(Dağıtmak için kullandığım fırçada hafif bir siyah liner kalmıştı, bu yüzden kalemle karışınca mavi-füme arası bir renk verdi)


Simli olan çoğu şeye bayılan ben, bu kaleme olan hayranlığımdan arada elimin üstüne bir çizgi çekip rengine bakıp duruyorum.

Sizler nasıl buldunuz? Sizde de var mı Industrial?
Görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

1 yorum:

  1. cok güzel bir liner bugün bende aldim cok memnunum

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)