20 Haziran 2013 Perşembe

Mezuniyet Bahane, Alışveriş Şahane!

Herkese merhaba!

Başlıktan da anlaşılacağı üzere "mezun oldum ben, kendimi ödüllendirmeliyim!" bahanesiyle birkaç ihtiyaç, birkaç merak eksiğimi kapattım. Güzel bir alışveriş yaptım bugün ve eve geç dönmüş olmama rağmen sizlerle paylaşmak istiyorum.

Burada gösterdiğim ürünleri zaman buldukça tek tek de yazacağım, hiç merak etmeyin.

Alış sırama göre başlıyorum.


Make Up For Ever HD Fondöten: Profesyonel makyözlüğe adım atar atmaz çantamı doldurması gereken fondötenlerden biriydi. En açık rengini, N115'i aldım. 


Sephora göz roll-on u: MAC Mineralize göz kremim bitti, satış danışmanı nedense başka markalara yönlendirmeden direkt bunu gösterdi. Ben de denemek için almış oldum.


Yves Saint Laurent 2013 Yaz Koleksiyonundan 5'li far paleti Marrakesh: Bunun görsellerini internette görür görmez vurulmuştum. Bu resmen günün güzelliği olarak bir sürü ürünün arasında başlı başına özel bir yere sahip oldu. Hatta yazısını yazmadan önce başka bir blogdaki bu fotoğrafını paylaşayım.


Sizce de inanılmaz güzel değil mi?
İlk bol güneşli günde hakkını vere vere çekip, yazısını yazacağım inşallah.


NARS Albatross aydınlatıcı: Bunu şimdiye kadar nasıl denemedim, onu bile bilmiyorum. Boşuna bu kadar meşhur ve popüler değilmiş, ilk denemede aşk resmen!


MAC Engraved Göz Kalemi: Klasik, siyah göz kalemi. Buğulu göz makyajı için en gerekli şey ve ben 2 yıldır jel liner kullanmaktan hiç göz kalemi almaz olmuşum. Artık yenilemek şarttı.


L'oreal Makyaj Temizleyici: Diadermine'in Waterproof makyaj için de uygun olan göz makyajı temizleyicisini kullanıyordum fakat yeni bitirdim. Bu sefer de bunu deneyeyim dedim.


Bath and Body Works - Pink Schiffon Body Mist: İnanılmaz güzel bir kokusu var! İlk defa Bath and Body Works'e girdiğimden neye bakacağımı şaşırdım, Prada-Candy kullandığımı ve şekerli kokuları sevdiğimi söyleyince hemen bu seriye yönlendirdi beni satış danışmanı. Bir insanın zevkini bu kadar hızlı ve başarılı şekilde çözmek, şimdiye kadar hiç görmemiştim böyle bir hizmet :)

Sephora'dan aslında bir çift takma kirpik ve bir likit ruj almıştım fakat onları kendisi için aldığım arkadaşıma emanet ettim, o yüzden benle eve dönmediler. Fakat Sephora alışverişimde şimdiye kadar hiç almadığım kadar deneme ürünü hediyesine boğuldum resmen :) Bana yardım eden satış danışmanı çok güleryüzlüydü ve çok güzel önerilerle geldi. Aynı makyaj kursuna gittiğimiz ve kursla ilgili fikirlerimizin benzerliği de muhabbetimizle ortaya çıkınca beni çok çok mutlu edecek bir sürü ufak hediye ile gönderdi.


Reklam yüzü çok büyük hayranı olduğum Jessica Chastain olduğundan çok çok merak ediyordum Manifesto'yu, bir de değil, 4 numune boyunu almış oldum. Yanında 2 "Gentlemen Only" erkek parfümü var Givenchy'den. 2 de Dahlia Noir vardı fakat birini arkadaşıma bıraktım. Bir tane de Viktor&Rolf'un pek meşhur parfümü Flowerbomb numunesi var.


Bu makyaj çantası hediye olarak verilen en hoş çantalardan biri olabilir. İlk defa gerçekten kullanacak kadar sevdiğim Clinique makyaj çantasında bir de ufak Repairwear Laser Focus fondöten, ve Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector vardı.



Beni en heyecanlandıranlar kesinlikle bunlardı, Yves Saint Laurent Top Secrets Exfoliator. Geçen yıl Clarins Peeling ürününü aldığım zamanlarda bunu denemeyi aylardır istiyordum, artık merakım 2 yaşına girmek üzereyken hiç konusunu açmamış olmama rağmen bu üründen denemem için verdiğini görünce çok mutlu oldum.


Son olarak da yine aynı derecede mutlu eden YSL Forever Youth Liberator Gece Kremi. Bir de değil, iki tane hediye ettiler bundan da. Normalde nemlendiricilerin satış boylarının genellikle 30 ml olduğu düşünülürse, bu iki deneme boyu yarım kavanoza gelerek beni uzun bir süre götürür gibi. Eğer çok çok çok seversem ülkenin işsizlik oranını yükseltmeye olan katkımı sonlandırır sonlandırmaz buna geçebilirim.

Bu kadar ürüne sahip olmakla birlikte, yavaş yavaş sizlerle yazılarını buluşturacağım için de heyecanlıyım.
Hepinize güzel alışverişlerinizde böyle güzel hediyeler edinmenizi diliyorum. :)

5 yorum:

  1. Ne kadar çok şey almışşın :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan şahane ürünler hepside marka marka :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Yves Saint Laurent Top Secrets Exfoliator etkili bir ürün mü? Almayı düşünüyorum bende, görüşlerinizi merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Evet aynen öyle. Granülsüz, koyu kıvamlı bir jel yapıda. Fiyatları yakındır diye tahmin ediyorum, eğer bunu almayı düşünüyorsanız aynı işi çok daha etkili gördüğünü düşündüğüm Clarins'in one step exfoliator'ını tavsiye ederim portakal özlü olan. Temmuzdan beri onu kullanıyorum çok memnunum :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)