15 Temmuz 2013 Pazartesi

Son Zamanlarda / Bir Fondöten Bunu Yapabilir Mi?

Uzun zamandır bir şey yazmamak içime dert oldu ve son zamanlarda neler oluyor, bunlardan bahsetmek istedim.

2 haftadır yazı yazmadım fakat değerlendirmesini yazmak istediğim ürünlerin fotoğrafları çekilmiş halde bilgisayarımda uzun süredir duruyor. Sanırım sıcaklardan, biraz Ramazan rehavetinden ve çokça da mezuniyet sonrası çalışma-çalışmama sıkıntısından pek içimden gelmedi bir şeyler yazmak. Yoksa sırada birkaç cilt bakım ürünü, bir parfüm, bir vücut spreyi değerlendirmesi, bir bitenler yazısı ve üstünden çok geçmiş olsa da mezuniyet törenimde ne giydim/ne taktım/makyajım nasıldı yazısı olacaktı ama yine biraz erteleniyorlar.

Mezuniyet sonrasında işe girme süreci, hele bir de benim gibi elinizden geldiğince ekonomik bağımsızlığınızı sürdürme isteğindeyseniz inanın çok can sıkıyor. Şunu anladım ki iyi firmalara girmek için iyi bir CV yetmiyor, her şeyin başı torpil. Üzücü ama durum böyle. Böyle olunca da öyle okul bitirir bitirmez işe girmek eğer aşırı kısmetli değilseniz uzun bir süre can sıkıyor ve endişelendiriyor.

Bir de tuhaf bir tecrübe... Geçtiğimiz cuma günü alnımda en az on, yanaklarımda da yine en az beşer sivilce ile uyandım. Alnım resmen mayın tarlası gibiydi ve belki de 5-6 yıldır böyle bir şey görmemiştim. En çok abur cubur yediğim zamanda bile böyle bir şey yaşamadım son yıllarda. Önceki gün MUFE HD fondöteni kullanmıştım ve annem bunu kozmetik ürünlerine yordu. Fakat önceden iki kez kullanmıştım ve çok sevmiştim bu fondöteni, bu yüzden çok anlam veremedim ve bu kadar beğendiğim bir ürünle bu olayı ilişkilendirmek istemedim. Ama durduk yerde böyle bir şey olmayacağına göre sanırım MUFE HD bana hiç yaramadı. Günlerdir yüzümün çok kötü halinin düzelmesini bekliyorum ve tam olarak ne yapsam işe yarar, onu da bilmiyorum. İnşallah bu haftasonu ile birlikte yüzümün bu hali de geçer gider. Birkaç gündür evden çıkmıyorum mümkün olduğunca. Bu durum çok canımı sıktı.

Bir de blogumun imajını değiştirmek, özellikle de görsel kalitesini artırmak istiyorum. Artık makyaj malzemelerinden ziyade, yeni ve iyi bir makina almam şart. Tabi bunun için de yine gelirim olması gerekiyor. Bu da altyazı çevirisine devam etmem gerektiği anlamına geliyor...

Kısacası, bu aralar durum biraz sıkıntılı. Sık sık yazabilmek istiyorum ama içimden pek gelmiyor. Yine de sevdiğim blogları takip etmeye devam ediyorum. Okumayı bırakmadım da yazmaktan kaçıyorum diyelim biraz. :)

Çok güzel günleriniz olsun ve umarım güzel bir yaz geçiriyorsunuzdur.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

6 yorum:

  1. Ürün bozuldu falan mı acaba? Şaşırtıcı, geçmiş olsun canım. Canını sıkma, stresten uzak olmaya çalış ki hızlandır iyileşme sürecini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün muhtemelen bozulmadı ama belki de aşırı sıcaklarla benim iyice yağlanan cildim bu fondötenle pek iyi bir ikili olmamış gibi düşünüyorum. Belki de iyi havalar gerekiyordur ya da belki de ürünle alakası yoktur durumun. Öyle olmamasını umuyorum :) Ben de çözemedim bu durumu.
      Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Geçmiş olsun. Bende de bir kaç sivilce aynı anda çıktı ve ilk defa oluyor. Kullandığım ten ürünleri değişmedi. Yazdan herhalde diyip geçtim. Bi süre makyaj yapmayıp kil maskeleri desteğiyle geçti benim sivilceler. Umarım geçer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de ürüne bağlamak istemiyorum açıkçası. Biraz daha iyi gibi şimdi, beşinci günü oldu zaten :)

      Sil
  3. Bengisu, bu ürünü makyajlıkız blogu sahibi blogunda yorumlamıştı sivilce problemi yaşanmasının mümkün olduğunu kendisinin de alnında sivilcelenme yaptığını yazmıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakacağım! Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) Ben de bir daha kullanmayacağım bu ürünü ne yazık ki.

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)