20 Eylül 2013 Cuma

Sephora Eylül Alışverişi ve Yakında Blogda Görülecekler

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz hafta Sephora Black Card sahibi olmam ve fazlasıyla harcama yapıyor olmamdan olacak ki yüzde yirmi indirim kuponu aldım Sephora'dan. Tabi yüzde ona alışık olan bünye, yirmiye kayıtsız kalamadı.

Dün Demirören Sephora'da Benefit Brow Bar tecrübesini ilk kez edindim. Pek seyrek ve dağınık kaşlarımı uzman İnci Hanım yaptı ve çok memnun kaldım. Öğle tatilinde onu beklerken de hayatımın rujunu ve çok çok beğendiğim bir gloss u buldum. Kaşlarım yapıldıktan sonra da uygulama esnasında kullanılan ve Benefit'in yeni ürünü "Gimme Brow"dan aldım. Hemen ardından tekrar Chanel standına koştum (artık kendime itiraf edebilirim, ben bir Chanel delisiyim!) ve yabancı sitelerde gördüğümden beri içim giden yeni krem allık serisinden hayatımın allığını aldım.
Hayatında hiç krem allık kullanmamış, krem allığa uygun fırçası olmayan, ucuz bir markadan bile bir krem allık denememiş olan ben, Chanel'in bu allığına kayıtsız kalamadım!

Aldıklarımdan ve Benefit Brow Bar deneyimimden çok memnunum. Kısmet olursa 2 hafta sonra 2 yıldır istediğim makinayı alıp bloga çok daha iyi görseller yükleyerek yazacağım, o yüzden sadece paylaşmak istiyorum şu anda. Makinayı aldıktan sonra detaylı değerlendirme yazılarını yazacağım ama işte karşınızda dünün ganimetleri + yine ileride değerlendirmesi yapılacak L'orel likit liner!


Chanel İnspiration Creme Blush, Givenchy Rose d'Exception Le Rouge , Chanel Aurore Glossimer

Minnacık ama etkisi kocaman Gimme Brow!


Geçen haftalarda aldığım ama değerlendirmesi için biraz daha bekleteceğim L'oreal likit liner.


"Hayatımın ruju" sıfatını hak eden Givenchy'nin güzelliği...


Sözde 6 ay kozmetik orucundaydım, tam da ilk çeviri paramı (iki aydır tercümanlık yapıyorum ve ilk ödememi dün aldım, evet, işte özel kurumların işleyişi) almışken Sephora'nın %20 indirim kuponu pek makbule geçti (!).
Ama aldığım her şeyden ayrı memnunum!

Sizin buradan en çok merak ettikleriniz hangileri? Siz de Sephora'dan indirim kuponu aldıysanız siz neler aldınız veya almayı planlıyorsunuz? Paylaşmayı unutmayın!


11 yorum:

  1. ben bu indirimi kullanamayacağım gibi görünüyor. oje hediyesi de vardı ama malesef kavuşamıycam. güle güle kullan hepsini.
    krem allığı ayrıntılı yazarsan memnun olurum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. form doldurmakla uğraşamam diye almadım resmen ojeyi ben :)) evet allığı yazmayı ben de çok istiyorum. iki hafta sonra tekrar bekleriz :)

      Sil
  2. Kaşlarım benimde baya bir seyrek kaş kalemi kullanıyorum ama Benefit'in kaş ürünleride ilgimi çekmiyor değil.
    Brow bar uygulaması her Sephora'da var mı?
    Aldıklarını güzel günlerde kullan tatlım allığın rengi şahaneymiş.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstiklal Caddesindeki Sephora'da her zaman var. Ama diğer şubelerinde sanırım dönem dönem oluyor. 2 Ekim'den itibaren Capacity'de de olacakmış her zaman hizmete açık şekilde. Ben de bundan sonraki seanslar için oraya gideceğim zaten :)
      Gimme Brow ile ilgili ilk yorumum, kıl çıkarıp çıkarmadığına bir şey diyemem ama harika duruyor. Ve ben kaş kalemi kullanımını desteklemiyorum çünkü makyaj kursunda öğrendiğim kadarıyla kaşları kelleştirip kıl dökebiliyormuş. Far ile doldurmak daha iyi.

      Teşekkürler :)

      Sil
  3. cicilerin harikaa iyi günlerde kullan :) ama rujuna ayrı kalp :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım bu arada çok güzel bir blogun var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. bu arada blogumda bi çekiliş var senide beklerim canım :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)