28 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm Mary Lou-Manizer

Herkese merhaba!

Bugün sizlere bayram zamanındaki Gratis indiriminden aldığım tek şey olan The Balm'ın pek meşhur aydınlatıcısı Mary Lou-manizer'ı yazmak istedim.
Öncelikle "bu zamana kadar neredeydi aklım?" demem gerek sanırım. Nisan ayı gibi Nude Tude far paletini almıştım fakat Mary Lou'yu almak için bu kadar beklemem hata olmuş. Sanırım hayatımın aydınlatıcısını buldum, öyle ki NARS Albatross'un pabucunu anında dama attı.



Çizgi halinde swatch - Cilde yayıldığındaki görünümü

Ürünün indirimsiz hali 40 lira, ben 20 liraya aldım. O kadar güzel ki değil 40, 50, 60 ve hatta 70 lira bile olsa değer. Benim gibi çok açık tenliyseniz ve güzel bir aydınlatıcı arıyorsanız kesinlikle öneririm. Bunu kullanarak yaptığım makyajımı gören annem "cansız mankenlere benzemişsin, cildin o kadar parlak ve kusursuz görünüyor" dedi. Hatta bir kuzenim de görür görmez yüzümde makyaja dair dikkat çekecek başka hiçbir şey olmamasına rağmen "o ne güzel bir makyaj öyle!" demişti yine bayramın ilk günü.
Uyguladığımda verdiği görüntüyü de burada görebilirsiniz.


Bakınca "Güneş'in doğal vurduğundaki hali" diye düşünebilirsiniz ama o harika ışıltı Mary Lou'dan geliyor.

Ürünün yumuşacık ve inanılmaz pigmentli bir formülü var. Far olarak da kullanabilirsiniz, gayet güzel duruyor. Ama ben aydınlatıcı olarak kullanmayı daha çok tercih ediyorum. Hatta dediğim gibi son zamanlarda sadece bunu kullanıyorum aydınlatıcı olarak. Fırçanızı bir kez geçtiğinizde bile fazlasıyla yükleme yapıyor, o yüzden biraz hafifletmek isteyebilir ya da benim gibi gayet yoğun uygulayabilirsiniz. Başta bana "pek beğenmedim, o kadar yoğun ki hafif uygulamak zor olacak" dedirtti ve sırf bu kadar yoğun olduğu için daha pahalı ürünler almayı tercih ederim (ki istediğim yoğunluğu elde etmek benim elimde olsun) dedim ama daha sonra bu yoğun ışıltıya gittikçe hayran olmaya başladım.
Öyle simli simli değil, pürüzsüz bir ışıltısı var. O klasik "disko topuna döndürmüyor" yorumu bu ürün için geçerli. Ayrıca ürün 8 gram, yani bence düzenli bile kullanılsa en az 1-1.5 yıl gider.

Söyleyebileceğim hiçbir kötü yönü yok. Sadece kendime kızabilirim bu kadar geç aldığım için. Eminim blogumu takip eden çoğu kişinin de uzun zamandır kullandığı ve sevdiği ürünlerden biri bu. Aranıza ben de katıldım. :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Cok güzel görünüyor gerçekten.ben de makyaja yeni başlayan biri olarak bu aydinlaticiyi ilk indirimde edinmeyi düşünüyorum.blogunu ve seni cok beğeniyorum yazıların cok duru senin gibi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) İndirim olmadan da alabilirsiniz bence beklediğiniz için üzülmeyin sonra, verilen paraya değer çünkü :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)