18 Nisan 2014 Cuma

Make Up For Ever no52 Allık

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz hafta uzun zamandır lila tonunda allık ararken Make Up For Ever'ın tam da mor bir allığı olduğunu gördüğümden Cevahir AVM'deki Make Up For Ever şubesine uğradım. Muhtemelen yurtdışındaki mağazalarında bulunan lila-mor tonundaki allığın burada olmadığını öğrenmeme rağmen diğer allıklar ve hatta farlar içinde istediğim tonu aramaya devam ettim.

Aslında Yves Saint Laurent'in yaptığı ve 130 liraya sattığı lila renginde bir allık var ve zaten benim bütün bu merakımı da onu bir uygulamada denemiş olmam başlattı, ama bir allığa o kadar vermek istemediğim için MAC ya da Make Up For Ever'dan daha makul bir alternatif arıyordum. Yine bulamadım, onu en başından söyleyeyim, ama bu sefer de şu ana kadar denediğim en mavi alt tonlu pembe allığı alıp çıkmış oldum o gün.



Bu allık şu ana kadar denediğim, mora en yakın pembe ama kesinlikle asıl istediğim ton değildi. Buna rağmen çok beğenerek aldım.
Her ne kadar allık desem de, Make Up For Ever bunu far kategorisine koymuş. Bu yüzden de markadan bekleyeceğinizden daha uygun bir fiyata, 50 liraya alabiliyorsunuz. Far standında ama ambalajında allık yazıyor, fiyatı da far kategorisiyle aynı. Tabi bu gayet güzel bir durum, hiç şikayetçi değilim!

Bu şu ana kadar denediğim EN pigmentli ton oldu. İnanılmaz koyu bir pembe ve teniniz de çok açıksa çok çok çok hafif uygulamanız gerekiyor.

Sırasıyla güneş ışığında ve karanlıkta böyle görünüyor.

Güneş Işığında

Karanlıkta
Bu parmağımı sadece bir kez sürüp, gelen miktarı elimin üstüne geçmiş halim. Yoğunlaştırmanın gereksizlik derecesini artık siz düşünün. :)

Eğer bu tonda bir allık arıyorsanız küçük boyutu ve 2.5 gram olmasıyla asla bitmeyen allıkların arasında az miktarıyla da "bir gün belki biter" hayalleri kurdurmasıyla sizi memnun edecekse Make Up For Ever'ın bu inanılmaz pigmentli ve rengini aynen veren 52 numaralı farını tavsiye ederim. Far mı allık mı hala tereddüt ediyorum ama farlar bölümünde allık olarak da kullanılabilecek tonlara bakarsanız ve 52 numarayı da sorarsanız hemen bulabilirsiniz.
Fiyatı 50 lira.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

7 yorum:

  1. Rengine ışıltısına bayıldım :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Ben de tam ışıltılı olduğunu yazmayı unuttum derken yorumunuz çok iyi oldu :))

      Sil
  2. İddialı bir renk güle güle kullan :) Sanki Benefitin yeni çıkan Lollitint rengini andırıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Lolitint tam olarak aradığım şey sanırım ama ona da o kadar veremem çok uzun bir süre. Yaz ortası gibi kozmetik diyetimi sağlam bozacağım, o zaman alır bu lila allık sevdasından tam kurtulurum herhalde :)

      Sil
  3. Rengi ışıltısı muhteşem!! =) Benim mor alt tonlu pembe allığım Mata Hari <3 Daha fazla morluğa dayanamam sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. bengisu merhaba blogun çok hoş yeni keşfettim :)
    buarada allığa bayıldım elinde çok hoş görünuyor tonu daha belirgin.
    ben de bekliyorum canım :) görşmek üzere

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)