23 Ocak 2015 Cuma

NARS Dual Intensity Far-Phoebe

Herkese merhaba!

Yazmayı çok isteyip bir türlü vakit bulamadığım 2014 favorilerim arasında başı çekenlerden biri de NARS'ın kuru ve ıslak olarak iki farklı yoğunlukta kullanılmasından "Dual Intensity" adını alan mono farları olmuştu. Yabancı blogger ve vloggerların bitmeyen övgüleri sadece reklam amaçlı mı derken ülkemize gelmesini aylarca beklediğim far koleksiyonuna girişimi çok kullanışlı ve gündelik bir renk olan soğuk ve grimsi bir kahve tonu Himalia ile yapmıştım ve incelemesini yazacak kadar denediğim, verilen her kuruşu hak ettiğini düşündüğümde koleksiyonun her bir rengini istemeye başlamıştım. Dün yazdığım Chanel Illusion D'ombre serisi gibi bir başladınız mı koleksiyonunu yapmak isteyecek kadar seveceğiniz türden NARS Dual Intensity serisi de. Benim de ikinci seçimim, NARS'ın açıklamasına göre "ışıldayan ametist" rengindeki Phoebe oldu.

Hayatınızın en güzel morlarından birini görmeye hazır mısınız?


Direkt Güneş Işığında

Gölgede

Direkt Güneş ışığında gördüğünüz ışıltıyı, gölgedeki renkle birleştirin. İşte ortaya öyle, gümüş ışıltılı ve hafif mavi yansımaları olan, daha ilk görüşte iç geçirmenize sebep olacak bir renk çıkıyor konu Phoebe olunca. Ben Subra ya da Desdemona'yı alacağım diye gidip buna sadece dokunur dokunmaz tendeki duruşunu gördüğümde başka renk seçenekleri olduğunu bile unuttum. İnanılmaz güzel bir renk. Ayrıca bu serinin neredeyse tamamında olduğu gibi çok yoğun rengi, müthiş ışıltısıyla almamak gerçekten zor oluyor. Kalıcılık ve kullanım yorumlarını okumak isterseniz önceki yazım Himalia'ya bakabilirsiniz.


Çok net olmayan fotoğrafta bile özellikle üstteki duruşuna bakarsanız güzelliğini göreceksiniz. Phoebe, morseverlerin kesinlikle edinmesi gereken bir renk.

Serinin farları 85 lira, ben Sephora Black Cardım ile %10 indirimden yararlanarak almıştım. Şehrinizde NARS yoksa ya da mağazaya gitmeye zamanınız yoksa online olarak makyajtrendi.com'dan da alabilirsiniz.

Siz bu seriden herhangi bir rengi aldınız mı, "Bengisu, onu kesinlikle almalısın!" dediğiniz ve önereceğiniz alternatifler var mı? Paylaşmayı unutmayın!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

4 yorum:

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)