1 Mayıs 2013 Çarşamba

Biraz Hayal Kırıklığı: Make Up For Ever 23L Göz Kalemi

Merhaba!

Son büyük alışverişimde aldıklarımın değerlendirmesine devam ediyorum. Bu sefer sırada Make Up For Ever'dan aldığım ilk şey olan göz kalemi var.

Gözleri büyük göstermek için üst kirpik çizgisine siyah liner çektiğimiz gibi, alt kirpik çizgisi içine de beyaz öncelikli olmak üzere ten renginden açık tonda kalemler uygulamamızın işe yarayacağını çoğumuz biliyoruz. Elimde iyi bir beyaz göz kalemi olmadığından Make Up For Ever'ın kalemlerine bakarken aslında beyazdan çok metalik ve sedefli olan 23L kodlu bu kalem gözüme çarpmıştı.
Mağazada elimin üstünde denediğimde hem duruşunu hem de rengini çok beğendiğim bu kalem, fotoğraflarıyla aklınızı çelebilecek olsa da benim çok fazla memnun kaldığım bir kalem olmadı.






Göz kaleminde genelde yumuşak ve sürer sürmez rengini veren yapılar bekliyoruz. Hele ki iyi bir markadan almışsak verdiğimiz paranın hakkını alalım istiyoruz. Ama bu kalem bir türlü işe yaramadı bende.
Elimin üstündeki görüntüyü vermesi için yoğun bir şekilde birkaç kat üst üste geçtim. Ama normalde göz içine uygularken hiç rahat değil kullanımı. Göz içinden, hemen kirpik diplerine iniyor. Sanki gözün içine değil de alt kirpiğinizin dibine kalem uygulamışsınız gibi, bir de bulaştığı alt kirpikleri kendi rengine boyuyor. Hiç sevemedim.
Tabi yine de her ürünün alternatif uygulama şekilleriyle işe yarayacak hale getirilmesi diye bir şey var allahtan. Hiç işe yaramıyor tabi ki diyemem ama asıl alma amacım için çok bir işe yaramadı. 

Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 41 lira MUFE Aqua Eyes göz kalemi serisindeki kalemlerin. Seri için konuşmam doğru olmaz ama bu rengi tekrar almayı düşünmem muhtemelen. Çünkü göze uygulamada hem göz içinde hiç durmadı, hem de buradaki modeldeki uygulama için birkaç kat ve hatta hafif bastırarak uyguladım.

Sizler bu seriden herhangi bir rengi kullanıyor musunuz? Sizin görüşleriniz nasıl?
Paylaşmayı unutmayın!

5 yorum:

  1. Looks like something i'd like to try!!

    Bless

    YanıtlaSil
  2. 41 kere maşallah ne kadar güzel ve hoş bir bayansınız :) bende beyaz göz kalemi arayışındayım, seçenek az olduğu için essencenin beyaz kalemini denemeyi düşünüyorum. Bu fotoğraftaki dudağınızdaki ruj hangi markadan ve numarası kaç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraftaki ben değilim, benim çalıştığım modellerden biri. Hatta kendisi Türk de değil, Alman :)

      Ruj Kryolan'ın 16'lı ruj paletindendi ama o gün o kadar hızlı değişimler yaptım ki ne yazık ki hatırlamıyorum kodunu.

      Sil
  3. Biliyorum ki profesyonel olarak yapiyorsunuz bu isi ve haliyle profesyonel markalar kullaniyorsunuz. Fakat nacizane bir gorusumu soylemek istiyorum: eger tam olarak bu renkte bir kalem bakiyorssniz avonda supershock serisinde olmasi lazim,fotografi gorunce aklima o geldi direk,belki denersiniz onu da denk gelirseniz. Saglikla kalin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında profesyonel olarak adlandırılan markalar çok da işe yaramıyorlarsa profesyonelliklerinin çok da bir önemi kalmıyor. Bu durumda tabi ki Avon kullanılabilir :)
      Öneriniz için teşekkürler :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)