23 Haziran 2013 Pazar

MAC'ten Gözlerde Etkili Nemlendirme

Herkese merhaba!

Ocak ayı sonlarına doğru pek sevdiğim Görkem Karman'ın blogundan okumam üzerine MAC Mineralize Charged Water göz kremini almıştım. Geçtiğimiz günlerde tamamen bitirdiğim göz kremi hakkında yazmanın sırası geldi artık.


Öncelikle kremin kutusunun simli oluşuna bayıldım! Sırf bu yüzden atamadım. Hem Back 2 MAC kampanyası için de boş kutularımı biriktireceğimden krem bitince kutunun içine koyarım diye düşündüm ve kutuyu sakladım.

Gördüğünüz gibi böyle ufak simleri var kutunun ambalajında.


Benim ise tam olarak birkaç dakika önce çektiğim fotoğraftan görüleceği üzere kremin dibini buldurduğum hali budur. :)


Gelelim değerlendirmeye...

Öncelikle herhangi bir parfüm içermiyor. İlginç ve hoş denemeyecek bir kokusu var fakat rahatsızlık verecek derecede değil.
Çok yoğun bir krem değil, sıvı ile katı arası yumuşaklıkta. Güzel bir yapısı var.
Minik kavanozunun dibinde kalandan anlaşılabileceği üzere renkli bir krem değil.
Gözünüze uyguladıktan birkaç dakika sonra gayet güzel şekilde makyaj için nemlendirilmiş bir baz sağlıyor. Göz makyajı öncesi için harika bir krem.
Nemlendirici göz kremi olarak bakarsak uyguladıktan sonra 4-5 saat  kadar hala aynı yumuşaklıkta kalıyor göz çevreniz. Sonrasında etkisi azalsa da asla kuruma olmuyor.
Biraz fazla uygular ve öyle yatarsanız, hele bir de yanlışlıkla gözlerinizi ovuşturursanız biraz yanma yapıyor tabi. Göze direkt temasından mümkün olduğunca kaçının.

Fiyatı 95 lira.

Bana ilk kez göz kremi alacak biri olarak fazla gelmişti, ama gayet güzel bir kremdi ve internette de almadan önce araştırma yaptığımda gayet güzel yorumlamalar gördüm. Şu an kullanmaya başladığım Sephora roll on göz kremi ile anında kıyaslamaya gidebildiğimden biraz daha uygun fiyata bir şey almak istediğimden 37 liraya almış olduğum Sephora göz kreminin bu kremi fazlasıyla arattığını söyleyebilirim. Özellikle de göz makyajı öncesi harika bir baz oluşturması açısından baktığımda şimdiden MAC Mineralized Charge Water'ı özledim.

Bir gece kremi olarak yeterli olduğunu düşünmüyorum fakat gündüz ve makyaj öncesi kullanmak üzere harika bir göz kremi.

Sizlerden bu ürünü kullanan oldu mu? Siz ne düşünüyorsunuz?
Paylaşmayı unutmayın!

1 yorum:

  1. Makyaj öncesi gözaltları için güzel bir nemlendirme sağlıyor ve pürüzsüzleştiriyor ben sadece makyaj öncesi nemlendirmek için kullanıyorum memnunum fakat fiyatı nedeniyle tekrar alacağımı zannetmiyorum :)

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)