30 Eylül 2013 Pazartesi

Son Zamanlardaki En Harika Şey: Benefit Gimme Brow

Herkese merhaba!

2 hafta kadar önce Sephora'dan gelen indirim kuponunu değerlendirmek ve artık özellikle de seyrekliğinden çok şikayetçi olduğum kaşlarıma uygun bir tasarım yaptırıp, bakım önerisi almak için Demirören Sephora'ya uğradım. Demirören Sephora'da her zaman hizmette olan Benefit Brow Bar'dan faydalanmak istedim.

Kaş uzmanı İnci hanım, yüz şeklime uygun kaş tasarımını gerçekleştirdi. Hayatımda ilk kez kaşlarıma bir işlem yaptırdım (şimdiye kadar kimseye elletmemiştim ve 22 yaşındayım) ve fazlasıyla memnun kaldım. Çünkü istediğim gibi doğal ve hala kalınlar. İncecik, fazla yolunmuş ve hatta kalemle çizilmiş gibi görünen kaşlar benim için kesinlikle bir "no-no". Diğer deyişle, "mümkün olduğunca kaç!".

Tasarım işlemi sona ererken tabi ki kaşlarım dolduruldu. Bunu da Benefit'in son zamanlarda piyasaya sürdüğü "Bana kaş ver" anlamına gelen "Gimme Brow" adlı ürünüyle gerçekleştirdi İnci hanım. Normalde kaşlarımı doldurmak istediğimde far tercih ederim fakat genelde üşenmeme neden olan bu işlem için "bu üründen kesinlikle alın" diyen İnci hanımın tavsiyesine uyarak hiç tereddüt etmeden aldım.

Özellikle de benim gibi seyrek kaşlı herkese tavsiye edeceğim bu ürünün uygulamadan önce ve sonrasını, ve kendisini burada fotoğraflarda görebilirsiniz.



Sephora alışverişi yazımda ambalajının ne kadar küçük olduğunu görmüşsünüzdür belki. Görmeyenler için tekrar:


Bu kadar ufak bir şeyin bu kadar büyük etki yaratması cidden inanılmaz. Şimdi geleyim yorumlarıma:
Bu ürünün en büyük özelliği içinde bulunan fiberlerle kıl çıkmasına yardımcı olması. Ben şu an 10 gündür düzenli olarak kullanıyorum. Aslında bir bakım ürünü olduğunu sanmıyorum ama (abartmıyorum) bilgisayar masamda, yanıbaşımda duruyor ve günde 2-3 kez uyguluyorum. Tek nedeni de verdiği görüntüye hayran olmam.
Normalde mat ve kaşıma uygun renkte bir farla doldurduğum kaşlarımın görüntüsünü çok sevdiğimden başta bu ürünü almak istemedim. Sırf "bir ihtimal işe yarar da sağ kaşımdaki boşluk kapanır" düşüncesiyle aldım. Normalde bu tarz ürünler çok iddialı şekilde piyasaya sürüldüklerinde çok da güvenemiyorum. Ama 10 gündür düzenli kullanıyorum ve sağ kaşımda 10 gün önce o beni çok rahatsız eden boşluk artık yok. Tam kavis başlangıcının üst çizgisindeydi, ama artık iki kaşım denk halde. Bu benim için inanılmaz bir şey.

Bir gün denediğim ve gördüğüm kadarıyla uygulamadan sonra kaşlarınızı ellemeden cilt bakımınızı yapsanız bile 12 saat aynen kalıyor. Bu da ayrı bir artısı.
Aplikatörü ufak olduğundan hiçbir yere bulaştırmadan uygulamaya imkan veriyor. Rimel gibi fırçalı başlığa sahip ama rimel uygulamaktan çok daha rahatça uygulanıyor. Fırçaya yükleme çok fazla yapmadığından kaşlarda topaklanma gibi bir şey yaptığını hiç hiç görmedim.
Hafif bir gül kokusu var ve bence bu da ayrı güzel bir özelliği. Ben kozmetik ürünlerinde güzel koku bulunmasını seviyorum. Tabi tamamen kokusuz tercih edenler için kötü olabilir ama bence gayet hoş.
Çok doğal duruyor ama kesinlikle kaşlara bir belirginlik ve keskinlik kazandırıyor. Bu da benim gibi yine beyaz tenliyseniz genelde tercih edeceğiniz türden bir özellik. Bu ürünü aldığımdan beri surat ifadem tam yerine oturdu gibi hissediyorum, bu yüzden kalem ya da liner gibi bir şey bile kullanmadan, sadece rimel sürüp çıkıyorum son zamanlarda.
Hakkında söyleyebilecek tek bir kötü yorumum yok. Bendeki medium/deep tonlu olanı.

Can sıkabilecek tek yönü 73 liralık fiyatı. Ama neler yapabildiğini gördüğünüzde bence bittikçe alacağınız bir ürün olacak. Dediğim gibi, özellikle de benimki gibi seyrek kaşlardan şikayetçiyseniz bu "önce-sonra" fotoğrafı sizi ikna edebilir. 


Sizler ne düşündünüz? Yoksa siz de benim gibi "Gimme BROW" kullananlardan mısınız? Görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

ARTIK YOUTUBE'DAYIM!
Youtube'dan beni takip edebilir, kanalıma abone olarak videolarımı izleyebilirsiniz :)
Bengisu Ayşe Youtube kanalı

13 yorum:

  1. sephoraya gittiğimde ben de denedim bunu ama alıp almamakta hala kararsızım. sende çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben çok memnunum ama fiyat konusu biraz geri çekiyor sanırım. Haklı olarak.

      Sil
  2. Benim kaşlarımda aynı senin gibi seyrek ve sanırım gidip bu ürünü denemem lazım görüntüsüne bayıldım.:)

    YanıtlaSil
  3. Benim kaşlarımda aynen böyle çok boşluk var. Ben de denedim ve aynen senin gibi düşünüyorum sanırım daha fazla dayanamayacağım alacağım:)

    YanıtlaSil
  4. valla çok güzel ve doğal olmuş canım:)bendeShiseido
    Natural Eyebrow Pencil Kaş Kalemi'ni kullanyorum fakat böyle etkili değil..

    YanıtlaSil
  5. Acaba brow bar da kaş dizaynı yaptırmak ücretli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Yüzünüze göre kaş tasarımı, kaşı ağdayla alma ve boyama yapıyorlar. 45 lira gibi bir ücreti var.

      Sil
  6. Gaza gelip karnım burnumda şimdi, tam şu an alasım var. kaş rengime uyar mı tek sorunum bu :) Güle güle kullan çok iştah açıcı ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de açık tonu varmış sanırım, koyu gelecek olmasından korkuyorsanız ve merak ettiyseniz onu deneyebilirsiniz :)
      Teşekkürler :)

      Sil
  7. Merhaba, Demirören sephora nın kaş tasarımı hizmetinden memnun kaldınız mı acaba? yani evet başarılı bir işlem olduğundan bahsetmişsiniz ama günün yıldızı benefit gimme brow olmuş:) bu ürün al çık uygula bir ürün çok sağolun yorumlarınız için ama ben tasarım konusunu merak ediyorum. Yalnız İnci Hanım mı bu işi yapıyor farklı kişiler de var mı, nasıl bir değişikliğe gidildi yapılan işlem nedir ben bunları da çok merak ediyorum bilgi verebilirseniz çok sevinirim
    Sevgiler, Müge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun üzerine detaylı bir yazı yazma planım var bu hafta. Orada güzelce anlatacağım inşallah :)

      Sil
  8. bu öncesi sonrası fotoda sadece bu ürünmü var yoksa hafif bi kalem falanda varmı, bnde kullandım ama bu kdr doldrmadı çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bu ürün vardı, kaş kalemi hiç sevmediğim şeylerden biridir :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)