26 Şubat 2014 Çarşamba

Wishlist II

Son zamanlarda mağazalarda swatch yapa yapa, direkt kendi üzerimde deneye deneye, bir de videolarına ve görüşlerine (nedense) çok güvendiğim bir youtube-rın öve öve bitirememesi üzerine, ilk listemin üstünden hatrı sayılır bir zaman geçmiş ve listedeki fazlasıyla istediğim 4 şeyi almış, diğerlerinden de zamanla vazgeçmişken sıra ikinci istek listemi yapmaya geldi...


YSL Rouge Volupte serisi, tecrübelerime göre verilen her kuruşu hak eden ve Tom Ford'un kırk yılda bir alınacak fiyattaki rujlarından 42 liralık farkıyla piyasada bulunabilecek en iyi seri. Blogumda yazısı bulunan Nude in Private, Shine serisine girse de, Volupte serisinin de opak rujları aynı şekilde gönlümü çalmış bulunuyor.
Bu herhangi bir örnek görsel değil, 2014 ilkbahar koleksiyonundaki 4 ton. İlk ve 31 numaralı olan önceden de koleksiyonda bulunan bir renk olabilir, çünkü onu geçen ay denedim ve alıp almamak arasında çok kaldım. Mart ayında mümkünse buradaki dörtlünün tamamını alma ihtimalim yüksek.


Rouge D'Armani serisindeki 400 numaralı bu koyu kırmızı, internette uzun araştırmalarıma göre bulunabilecek en güzel high end koyu kırmızı olabilir. Bunlara bakmak için biraz fazla yol kat edip Zorlu AVM ya da İstinye Park'a gitmem gerek, olur da bunu gözümde büyütmekten vazgeçersem bu yılki ruj merakımın kırmızı ruj kategorisini bu doldurabilir.


Yine yazısını geçenlerde numune denemesi üzerinden yazdığım Diorskin Nude fondötene Rihanna'dan şu şarkıyı armağan ediyorum: Whhheeeeeeeeerreee haaavee yoooouu beeenn?
Bir sürü high end markaya gelen zamla bu fondöten de 138 liradan 150ye çıkınca bir süre daha bu şarkıyı dinleyecek gibiyim. Kavuşursak düğün var!


Bu yıl sanırım oje ve ruj yılı benim için. Elime geçen her parayla ruj ve oje alma planları yapıyorum. Neredeyse tamamını tamamen kendi zevkim ve gözüme güzel görünecekleri için alma planım olsa da. 
Guerlain'ın bu Les Petite Robe Noir ojesini Temptalia'da gördüm göreli aklıma yazmış vaziyetteydim, 2013 yazında bir Douglas'ta da birebir görür görmez aşkım iyice kabarmıştı. Bu gidişle Mart ayında başka bir oje gözüme takılmazsa bu da koca makyaj malzemeleri çekmecemde yerini alabilir.



Chanel Illusion D'ombre krem farlar yine yıldan fazladır aklımın köşesinde yer edenlerden. Emerveille ya da Abstraction arasında bir seçim yapmam muhtemel ama kullanışlılığına bakılırsa Emerveille diyeceğim.


MAC 109 numaralı kontür fırçasını artık almam gerek. Evet, bu bir ihtiyaç.


Lancome Visionnaire, cilt bakım rutinime işe yarar bir serum ararken hakkında güzel yorumlar okuduğum bir serum. Sivilce izleri, renk eşitsizliği ve geniş gözenekleri tedavi vaadi var. Bir sürü yazı okumak güzel de, benim asıl merakımı uzun süredir takip ettiğim ve çok da bilinmeyen, high end kozmetik uzmanı haline gelmiş Monsiieur Alex kullanıcı adlı Alex'in bu ürün hakkındaki görüşleri tetikledi (videosu burada). Bir ürünü kolay kolay bu kadar övmeyen birinden bu bitmek bilmeyen övgüler ve özetle "bu, ufak bir şişeye sığdırılmış estetik operasyon" demesi o gün bugündür hayatımda hiç almadığım kadar yüksek fiyatlı bir şeye de para versem mi dedirtiyor. İndirimlere de denk gelirsem 225 lira yerine 180e bile almam mümkün.

Listemde bu sefer bunlar var, ve çoğu sadece istek değil, gelecek ay bu blogda görülecekler hakkında bir ipucu niteliğinde.
Sizler son zamanlarda neleri istiyorsunuz? Paylaşmayı unutmayın!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

1 yorum:

  1. Ben istek listesi yapmaya korkuyorum desem yeridir =) umarım en kısa zamanda kavuşursun bu güzelliklere =)

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)