10 Haziran 2013 Pazartesi

Benefit'le Her Açıdan İyi Görün!

Herkese merhaba!

Bugün sizlere geçtiğimiz ay Sephora'ya Porefessional almak için gittiğimde karşıma çıkan ve alışverişimin seyrini değiştiren bu seti tanıtmak istedim.

Önceki yazılarımı silinmeden takip edenleriniz 1 Haziran'da mezuniyet törenim olduğunu hatırlar belki. Bu seti törenden birkaç gün önce, makyajımı kendim yapacağım için hiç eksiğim kalmasın istediğimden aldım. Aslında makyaj bazı haricinde ihtiyacım yoktu ama hal-i hazırda kullanıp memnun kalmadığım ürünlerim için de alternatifle dolu bir set bulunca ve söz konusu marka da Benefit olunca bu seti almış oldum.


Set birer adet deluxe boy tester olmak üzere Porefessional makyaj bazı, Hello Flawless Oxygen WOW fondöten, Boing ikili kapatıcı ve Hello Flawless pudra ile pudra fırçasından oluşuyor.


Bu setin en güzel yanlarından biri pudrası kutudan ayrılamıyor olsa da geri kalan bütün ürünleri içinden çıkarabilme fırsatı vermesi benim için.


Böylece her zaman koca bir kutuyu açıp kapatmam gerekmiyor, bu ürünler her gün kullandığım diğer malzemelerle birlikte duruyor.

Porefessional'ı gözenek küçültme iddiasından çok, T bölgemde özellikle burun bölgemdeki yağlandırmayı kessin diye almak istiyordum. Çok az bir miktar kullanarak istediğiniz sonucu elde edebildiğinizden bu ufak boyu, satış boyunu almaya karar vermeden önce iyi bir deneme sundu bana.

Hello Flawless Oxygen WOW fondöten, mezuniyet törenimde kesinlikle kullanmayacağım bir fondötendi. Çünkü zaten aydınlatma amaçlı, yani ışıltılı bir ten sunma vaadiyle gelen bir ürün ve ondan da önemlisi tam 25 faktörlük güneş koruması sunuyor. Bu yüzden onu düne kadar denemedim bile.
Dün, geçen yıl düğüne gideceği için kuzenimin makyajını yaptığımda bu fondöteni kullandığımı hatırladım ve aylar sonra tekrar fotoğrafları açıp bakınca yüzünün ne kadar parladığını gördüm. Yani özel günlerde kesinlikle tercih etmemek gerek bu fondöteni.
Hatta bu da o makyaj.


Boing kapatıcıyı sevdim. Özellikle de Sephora kapatıcı fırçasıyla çok rahat uygulanıyor. Kapatıcılığı yüksek, kıvamı yoğun, ambalajından anlaşılabileceği üzere kremsi. Az bir pudrayla da sabitlerseniz spor yaparken bile gayet güzel kalıyor.

Pudrayı diğer üç ürün kadar gözlemleyerek denemedim ama onun da güzel bir dokusu var, setin içinden çıkan aplikatörle bile maske gibi durmuyor.

Genel bir değerlendirme yapacak olursam setin içinden çıkan ve beni en çok memnun eden ürün Boing kapatıcı oldu. Porefessional'dan bitmeyen bir matlaştırma etkisi bekliyordum sanırım, ve benimki kadar yağlanan bir T bölgesine sahip olunca zaten yeterince dertli oluyorsunuz. Bir de gün içinde makyaj tazelemekten hiç haz etmeyenlerdenseniz Porefessional'dan daha iyisi olabilmesini dilersiniz muhtemelen.

Özellikle de matlaştıran makyaj altı bazları konusunda çok iyi önerilere ihtiyacım var. Umarım aranızda o konuda çok başarılı bir ürün kullanan biri vardır ve bana tavsiyede bulunur.

Bir dahaki yazıda görüşmek üzere.

6 yorum:

  1. Kuzenine maşallah diyorum çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Bengisu, parlama sorunu ben de yaşıyorum bugüne kadar tek bir ürün denedim ondan da memnunum.Methode jeanne piaubert pudra etkili matlaştırıcı emülsiyon diye aratırsan ürünün görselini bulabilirsin.yeşilimsi mavi bir ambalajı var ürün de aynı renk ve losyon kıvamında. Bunu nemlendiricinin üzerine uyguluyorum üzerine makyajımı yapıyorum bir 30 sn içinde cildin kupkuru oluyor ve evet biraz pudralaşma da oluyor bunu ürünü iyi yedirmediğimde bazı bölgelerdeki beyazımsı lekelerden anlıyorum. 10-11 saat yüzümde makyaj kalıyor o saate kadar burnumda (komple t bölgesinde değil) hafif bir parlama olabiliyor ama onsuz günlerdeki parlamayla mukayese edilemez. sevmediğim yanı parfümlü olması ve son kullanma tarihinin geçip geçmediğinden emin olamamam.online alışveriş sitelerinin çoğuna bu konuda güvenmiyorum hiç ama başka bir yerde de rastlamadım. ilgilni çektiyse markafoni, daybuyday, limangoya ara ara bakabilirsin.
    Sevgiler, Müge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke cevabımı görecek olsanız! Bu markanın Sevil'de satıldığını biliyordum o yüzden hemen sitelerine baktım ve sanırım bu üründen bahsediyorsunuz: http://www.derinmor.com/methode-jeanne-piaubert-isopure-fluide-yag-dengeleyici-krem-50ml

      Eğer bu ise kesinlikle alıyorum iki güne!

      Yorumunuz beni o kadar heyecanlandırdı ki anında bilgisayar başına geçip doğru mu biliyorum ve ürünün fiyatını bulabilir miyim diye aradım. Umarım bunu görürsünüz de teyitleşmiş oluruz :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. cevabınızı gördüm :)yazıp kaçmıyorum :) ben sizi hep okuyorum sadece blog sahibi değilim o yüzden fazla yorum bırakmıyorum.evet ürün bu.yalnız fiyatı benim ödediğimin yaklaşık olarak 2 katı. ciltlerimizin yağlanma oranı aynı olmayabilir alır da memnun kalmazsanız çok üzülürüm ben deneyimimi paylaştım ama keşke başka kullanıcı yorumları da olsa böylece alıp almayacağınız yönünde daha bilinçli olurdunuz ya da tester kullanma imkanı bulsanız.bir de anlık parlama için gratislerde yağ emici mendiller var makyajınızı bozmadan uygulayabiliyorsunuz çok da uygun fiyatlılar.matlaştırıcının dışında makyaj sabitleyici arıyorsanız o zaman da skindinavia no more shine makyaj tutucu çok tavsiye ediliyor
      Müge

      Sil
  3. merhaba, ben matlaştırıcıyı denemeniz için bir miktar gönderebilirim böylece ihtiyacınızı karşılayıp karşılamayacağı yönünde fikriniz olur beğenirseniz satın alırsınız. yanıma aldım bile sizin cevabınıza göre haberleşebiliriz
    Müge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için, muhtemelen yarın bakacağım Sevil'e ve almam gereken iki üç şey olduğu için hal-i hazırda alışveriş yapmışken denemem için açıkta ürünleri varsa biraz alabileceğimi düşünüyorum :) Durmadan liste güncelledim 2 gündür, almam gereken çok şey var, yarın ne olacak ben bile merak ediyorum şu an :))
      Çok teşekkürler tekrar tekrar :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)