20 Kasım 2013 Çarşamba

The Balm Nude Tude - Uygun Fiyatlı En Harika Şey!

Herkese merhaba!

The Balm'ın bu far paleti aslında blog dünyasında çok meşhur ve kullanıcı sayısı gayet fazla olsa da ben de günlerdir yazıp blogumda yer vermek istiyordum.

The Balm, özellikle de renkli kozmetikte ve pudra formundaki ürünlerde (farlar, allıklar, aydınlatıcı) gerçekten öne çıkıyor. Ülkemizdeki fiyatlarıyla da uygun fiyatlı en iyi kozmetik markası olarak tanımlanabilecek noktada ve yurtdışından, hatta Amerika'dakinden bile daha ucuz. Mary Loumanizer aydınlatıcının buradaki indirimsiz fiyatı 40 lirayken ve çoğu zaman indirimle alma fırsatı da bulabilmemize rağmen Amerika'da şu an yaklaşık 50 liraya geldiğini biliyor muydunuz? Ben de fazlasıyla şaşırmıştım bunu görünce.

The Balm'ı bloglardan fazlasıyla görsem de bu far paletini nisan ayında bir çekimde kullanırken elimin altında fazla far seçeneği olsun diye almıştım. 60 liralık fiyatı size fazla gelebilir ama doğal tonları seviyorsanız ve bir far paletinden hem gündüz hem de gece için uygun tonları sunmasını bekliyorsanız bu palet verdiğiniz her kuruşa değecek!



Farlar için seçilen tonlar resmen mükemmel! Dumanlı bir göz makyajı da, gölgeli de, gündelik de, hepsini rahatça yapabilirsiniz.



Paletteki Sultry, Sexy, Serious ve Sleek adlı tonlar tamamen mat (fotoğrafta üzerlerinde sim olması sizi yanıltmasın) . Silly adlı ton çok koyu bir kahve ve içinde altın rengi simler var. Geri kalan tonlar tamamen ışıltılı.



Yapıları harika, yumuşacık, kaymak gibiler ve çok yüksek pigmentasyona sahipler. Palette ne görüyorsanız bir kez normal bir baskıyla bile parmağınızı sürseniz aynı şey ortaya çıkıyor. Ayrıca çok da güzel geçiş yapılıyor bunlarla, tonları birbirine karıştırırken zorluk çıkaran tipte değiller.

Benim en sevdiğim, en kullanışlı bulduğum ton Stand-offish. Aynı zamanda Stubborn da favorim, zaten aynı sütunu paylaşıyorlar. Stand-offish in diğerlerine kıyasla daha çok kullanıldığını fotoğraftan da görebilirsiniz.
En baştaki iki fazlasıyla açık ton olan Sassy ve Snobby ile gözün en iç köşesini aydınlatma işi çok iyi yapılıyor. Diğer tonları henüz çok kullandığımı söyleyemem ama onlar da fazlasıyla başarılılar birkaç kez denediğim kadarıyla. 
İsterseniz bir makyaj örneği çıkarabilirim bu paletle ilk fırsatta.

Söyleyebileceğim tek kötü yönü farların biraz tozutması. Ambalajının karton olması çok da önemli gelmiyor bana açıkçası. Tozutma olmasa kutunun içine de yayılmayacak ve söyleyebilecek kötü olan hiçbir şey kalmayacak. Yine de zaten böyle bir kaliteye, bu tonlara ve daha bir sürü harika yönüne bakınca o fiyatla sunulduğunda tozutma konusu çok da önemli olmadı benim için.

Ben geç bile kaldığımı düşünmüştüm, eğer siz hiç uğramadıysanız the Balm standlarına ya da birkaç kez bakıp almaktan vazgeçtiyseniz, bence artık ertelemeyin.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

ARTIK YOUTUBE'DAYIM!
Youtube'dan beni takip edebilir, kanalıma abone olarak videolarımı izleyebilirsiniz :)
Bengisu Ayşe Youtube kanalı

7 yorum:

  1. Sürekli almayı ertelediğim bunun yerine başka ürünler aldığım bir paletti bu ama kafama koydum ilk indirimde bunu alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almak gerek. Hele makyaj malzemelerine durmadan yatırım yapmak istemeyenler için tek başına bile yetecek türden bence :)

      Sil
  2. The Balm'ın paletleri yüksek performanslarıyla mutlaka her makyaj severde olması gereken ürünlerden diye düşünüyorum.
    Eğer Balm Jovi palete sahip değilsen mutlaka onu da bi incele derim o da şahane bir palet asıl The Balm'ın henüz buralara gelmeyen bir Voyage paleti var ki öldüm, bittim, bayıldım.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu görmüştüm Temptalia'da :) Sanırım uzun bir süre far paleti almayacağım. Hatta düzenli gelirim olana kadar makyaj malzemesi almama planım var o da ne zaman çalışmaya başlarım hiç bilmiyorum ama inşallah yakında kısmet olur :)

      Sil
  3. kesinlikle harika ! güle güle kullan bende yazdım yazısını yakında yayınlıcam bu bebeği ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, siz de güle güle kullanın o zaman :)

      Sil
  4. renkler harika ne yazık ki indirime yetişip alamadım :(

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)