19 Şubat 2014 Çarşamba

İlkbaharın Yaza Attığı İlk Adım: Dior Skin Nude Tan Bronzer

Herkese merhaba!

Hatırlayanlarınız vardır, geçen yıl Dior yarısı allık yarısı bronzer, çok şık kompaktlarda kullanışlı bir ürün piyasaya sürmüştü. Hatta Boyner'in sitesinde hala satışta görülüyor, buradan bakabilirsiniz. Dior bu yıl biraz daha kullanışlı ve benim gibi bronzera hiç işi düşmeyen birinin bile dikkatini çekebilecek Nude Tan serisiyle geliyor. 




Dior bu seriyi böyle tanımlamış:

Neden mat bir pudra? Çok basit, çünkü melanin hiçbir zaman ışıltı sağlamaz.Bu, herhangi bir hile içermeyen saf ve dokunulmamış bronzluk etkisidir.Bu ürün, yüzdeki ilüzyonu en yüksek seviyelere çıkarmak için tasarlanmış, ciltle uyumlu iki renk tonuyla (altın ve gül rengi) sunuluyor.

Diorskin Nude Tan, altın ve gül renginde ciltler için, mat, doğal ve ışıltılı gibi üç farklı güneşte yanmış “görünüm” etkisiyle kadınların sağlıkla ışıldayan makyajsız bir cilt elde etmelerini sağlıyor.

Teni aydınlatmak ve güzelleşirmek için Diorskin Nude Tan Light Powder ürününü deneyin: Sıcak güneş pigmentleri ve ferah, canlı renkler olan turuncu ya da gül tonlarının uyumundan yararlanın.

Diorskin Nude Tan Light, ışıltının tüm yıl boyunca devam etmesini sağlamak için, iki açık ve iki orta tonda olmak üzere dört seçenekte sunuluyor.


Ürünün bizim piyasalarımıza girişinin Mart ayı ortası olması bekleniyor. Bu serideki ürünlerin fiyatı 156 lira olacak.
Diorskin Nude fondötene duyduğum hayranlıktan sonra bundan birkaç ay sonra çok yakın bir arkadaşımın düğünü için makyajımı şimdiden kafamda tasarladığımdan ve bir bronzer eksiğim olduğundan bu seriden kendime uygun bir tane edinme planım şimdiden var. Muhtemelen mat ve açık tonda olanı almış ve gelecek ayın sonlarına doğru blogda değerlendirmiş olurum.
Sizce de fazlasıyla ilgi çekici değil mi? Benim bu sene için piyasaya sürülmesini beklemeye başladığım ilk şey Dior Nude Tan serisi oldu!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. çok güzeller gülegüle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzeller ama bunlar reklam görselleri :)

      Sil
  2. Canm sana birsey soracağım ben makyak malzemelrmin hepsini attim sayilir:D yeni ve kaliteli ürünle rden başlamak istiyorum fondoten allak kapatc aydinlatci ruj ve turbanlyim bende kaliteli olsun yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna ayıracağınız bütçeye göre çok değişir, fondöten için cilt tipinize göre çok değişir, renkli kozmetikte allık için MAC rujda da 87-90 lira size fazla gelmeyecekse Yves Saint Laurent alın derim ama özellikle fondöten ve başka şeyleri sormak için komodatt@gmail.com a mail atabilirsiniz :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)