7 Şubat 2014 Cuma

Alışveriş: Tom Ford, Lancome & L'oreal

Herkese merhaba!

Uzun zamandır bir şey yazamadım bloga, ama Twitter hesabımı takip edenler bilir, bir süredir bugünkü alışverişim için plan yapmakla meşguldüm. Sonunda alışveriş yapmamı benim gibi bekleyen herkesi rahatlatacağım, çünkü bugün bu yük üstümden atılmış oldu.

2012 Ekim ayı sonundan, yani Tom Ford kozmetik ürünlerini Harvey Nichols'da gördüğüm ilk günden beri aklımda olan Frantic Pink allık, aylar önceki istek listemde de vardı. Son birkaç gündür internet başında durmadan araştırıp renk beğenirken bugün bir allık+2 ruj alma planıyla yola çıktığımdan rujlarda Spanish Pink ve Violet Fatale'ı alacaktım ama Spanish Pink'i beni çok da "vur"madığı için başka baharlara erteledim. Violet Fatale'a dener denemez vuruldum!
Özellikle uzun bir düşün-taşın işleminden sonra burada üçüncü bir Tom Ford ürünü aldım ki, kullanabilecek miyim, o kadar vahşi olabilecek miyim, merak ediyorum.
(GÖZLERİ DOLU DOLU) 
Evet, sonunda Tom Ford'un allık fırçası benim. 




Bugün şansıma neredeyse her yerde indirim vardı. İkinci durağım Debenhams'da yine birkaç gündür listemin başlarında yer eden Lancome Mousse Eclat ve kendi cilt tipime uygun olan Lancome toniği %20 indirimle aldım. Hala fiyatı uygun, iyi nemlendiren bir göz kremi arıyorum ve dün akşam Boyner'in sitesinde gördüğüm H2O markasının göz kremini alacakken Lancome temsilcisinin uygun fiyatlı bir şey alma isteğim üzerine tavsiyesi olan L'oreal göz kremini de yanına ekledim, onda da %30 indirim vardı. İtiraf ediyorum, en az 3 aydır göz kremim yoktu. Toniğim yeni bitmişti, temizleyicim de bitmek üzere.


Bunların hepsinden önce, sizlere hediye edeceğim, kendime almış kadar heyecanlanmama sebep olan The Balm Voyage paleti aldım. Kendisi yakında güzel bir çekiliş ile aranızdan birinin olacak. Şimdiden kazanan adına heyecanlıyım.


Tom Ford'un fiyatları dudak uçuklatmasa daha bir sürü şey eklenirdi bugünkü bu alışverişe ama böyle bile yeterince gözümü doyurdu. Buradaki her bir ürünün değerlendirmesi zamanla blogdaki yerini alacak.

Cidden merak ediyorum, tamamen satış danışmanının "gazına" gelerek aldığım L'oreal göz kremini kullananınız var mı? Lütfen yorumlarınızı bırakmayı unutmayın, kendisi bu geceden itibaren, son zerresine varana kadar benimle olacak.

Sizler son zamanlarda neler aldınız?

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

10 yorum:

  1. Sonunda almışsın :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Bence de, "sonunda" almışım :))

      Sil
  2. Kuzum aldıklarını güzel günlerde kullan hepsi birbirinden güzel valla göz kremi hakkında çok bi bilgim yok bende bu aralar göz kremi araştırıyorum.
    Hatta geçenlerde cilt doktorum dermoskin'in göz kremini tavsiye etti fiyatı da oldukça uygun alıp, almamak konusunda kararsızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Valla Görkem'in tavsiye yazısı üstüne MAC göz kremini aldıktan sonra daha ucuza işe yarar bir şey ne zaman arasam boşa çıktı çabalarım, şu an ilk izlenmde yine öyle oldu gibi duruyor :( Doktor önerdiyse iyi olma ihtmali yüksektir herhalde :)

      Sil
  3. Ahh harika Tom Ford'ın rujlarına bayılıyorum ancak 49$ olduğunu bildiğimden Türkiye fiyatını düşünemiyorum. Ileriki yıllara sakladım iştahımı. Ben gidemedim alışverişe online'dan ufacık bir şeyler aldım:D Güzel günlerde kullan yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, daha iyileri sana olsun! Tek tek gelecek yazılar :)

      Sil
  4. Güle güle kullan hepsi şahane!Armaniyle olan savaşı Tom Ford ezici bir üstünlükle kazanmış belli ki :)
    Zahmet olmazsa Tom Ford ürünlerin fiyatını yazabilir misin bana?Burdan yazmak istemezsen twitterdan dm de atabilirsin belki?Hani belki farların fiyaıtnı da sormuşsundur belki :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormaz mıyım? :) Twitter'dan öğrenmiş oldunuz az önce :)

      Sil
  5. Ovvv Tom Ford'lar! Hiç TF ürünüm olmadı, parasına değiyor muymuş yaz mutlaka! Ayrıca Lancome'un o toniğini ben uzun süre kullandım, gayet hoş. Valla güle güle kullan hepsini, harikalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Rujla bayağı oynadım akşam ve şu anda sırayla bütün kullanışlı Tom Ford rujları bir ruj standı alıp yerleştirsem diyorum, o derece müthiş! Kısa zamanda yararım sırayla :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)