19 Mart 2014 Çarşamba

Chanel Inimitable Maskara

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz günlerde Chanel'in merak ettiğim rimellerinden birini, İnimitable'ı deneme fırsatım oldu. Bu ürünü satın almadım, Sephora'dan alışveriş yaptığım bir gün 2 kat uygulayarak denedim ve eve geldiğimde, yani uyguladığımdan 3-4 saat kadar sonra fotoğrafladım.

Ürünün ambalajı ve fırça şekli şöyle:


Uygulandığında ise:




Ben uygularken düz ve dik değil, biraz dışa doğru çekerek uyguladım. Gözlerim hal-i hazırda yeterince büyük olduğu için düz ve dik uygulamayla daha büyük gözler elde etmek yerine dış yarıyı vurgulamayı her zaman tercih ediyorum.

Rimelin en büyük özelliği kirpikleri tek tek ayırarak uzatması. İlk rimel görselini ararken de Google'da görsellerde gördüğüm kadarıyla yabancı bloglarda hep düz ve dik uygulamalı fotoğraflar var ve hepsinde de ortak özellik: tel tel ayrılmış, uzun kirpikler.
Eğer kıvrım ve hacim istiyorsanız bu rimel işinizi görmeyecek. Kirpik kıvırıcısıyla kıvırdıktan sonra nasıl durur hiç fikrim yok, ama dediğim gibi, rimelin en büyük özelliği kirpikleri tel tel ayırması ve uzatması.
Her ne kadar uzattığı kirpiklerle gözleri daha canlı, sizi daha bir "uyanık" gösterse de son zamlarla gelen 110 liralık fiyatına asla değmez. Eğer 60-70 lira olsa belki alırdım ama bu maskaranın 110 lira edecek hiçbir yönü yok bence. O fiyatı hak etmesi için çok güzelce dolgunlaştırması ve az da olsa kıvırması da gerekirdi.

Eğer bir rimele 110 lira vermek sizin için sorun değilse, tek isteğiniz tel tel ayrılmış ve uzun kirpiklerse İnimitable'ı deneyebilirsiniz. Fakat beni fiyatı kadar etkilemedi.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Ben de denemiştim bunu seninle aynı düşüncedeyim. They're Real'ı geçebilen, ondan daha çok sevdiğim bir rimel olmadı şu zamana kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de They're Real ve YSL Effet Faux Cils'in waterproof versiyonunu geçebilecek bir şey yok :)

      Sil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)