3 Mart 2014 Pazartesi

Lancome Mousse Eclat-Köpük Temizleyici

Herkese merhaba!

Lancome, makyaj malzemelerini tercih ettiğim bir marka olmasa da tahmin edilebileceğinden daha uygun fiyatlı cilt bakım ürünleriyle dikkatimi çeken bir marka. Geçtiğimiz ayın başlarında internette hakkında çok iyi yorumlar okuduğum köpük temizleyicisi Mousse Eclat'yı yeni cilt bakım rutinime katmak istedim. Bugün de merak edenler için değerlendireceğim.


Ambalajı gerçekten çok büyük. Uzun boyuyla banyo dolabımıza zor sığdı diyebilirim. Ayrıca bu tip temizleyicilerden beklenmeyecek kadar ağır.


Çoğu köpük temizleyicide olduğu gibi bunda da pompa başlık var. Yüzünüzün tamamına yetecek derecede ürünü bir tam basışta elde edebiliyorsunuz.


Tüm cilt tipleri için uygun olduğu söylense de özellikle kuru ve normal ciltlerin bununla yüzlerini yıkar yıkamaz yoğun bir nemlendirici kullanmaları gerekebilir, çünkü cildi biraz kurutuyor. Arkasında da dediği gibi özellikle göz üstünde, alın gibi bölgeleri durularken gözünüze suyla karışık halde kaçarsa çok fena yakıyor. Daha ilk kullanımımda böyle bir şeyle karşılaştım.


Çok yoğun bir köpük kıvamında. Yüzünüze uyguladığınızda iyice yoğunlaşıyor.

Cildi gerçekten iyi temizliyor. Yüzümü makyajdan arındırmak için kullanırken lavaboya fondöteni akıttığını gördüğüm ilk temizleyici bu oldu diyebilirim, o derece etkili. Başta tuhaf gelen, ama sonradan keskin bir beyaz sabun kokusuna benzetilebilecek bir kokuya sahip.
Fiyatı 68 lira ama ben %20 indirimle 54.4 liraya almıştım.
Cildinizi temizledikten sonra biraz kurutan temizleyicilerden ve keskin beyaz sabun kokusundan rahatsız olmayacaksanız önerebilirim. Gerçekten iyi temizliyor çünkü.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)