4 Mart 2014 Salı

Hayallerinizden Hiçbir Zaman Vazgeçmeyin!


Bu birkaç gün çok yoğun olacağım ama blogda bir şeyleri başka bir blogdan alıp paylaşmak istedim. Önceden fotoğrafımızı gören ve hikayeyi yakın arkadaşlarım kadar detaylı bilmeyenler için Jennifer Lopez ile tanışma hikayemi hemen ertesi gün yazıp yayınlamıştım başka bir blogumda. Pazartesi sabaha karşı verilen Oscar'larda Lupita Nyong'o'nun ödül kabul konuşmasında dediği gibi, "hayal etmekten asla vazgeçmeyin", çünkü en imkansız dedikleriniz bile gerçekleşebilir.

Benim buna dair hayatımda en sevdiğim hikayemdir belki de hayatımda birebir gördüğüm, bana sımsıkı sarılan en güzel kadınla tanışma hikayem. Mizaç itibariyle çok hayalperest ve hayallerine fazlasıyla da bağlanan bir insanım. Bu yüzden orada bir yerlerde hayatta gerçekleştirmesinin imkansız olduğunu düşündüğü hayaller kuranlarla bugün bunu paylaşmak istedim. Belki de yazının paylaşım saati itibariyle yatmadan önce size kendinizi iyi hissettirecek bir şeyler olur.

Bu blogun adı "Bengisu Yazıyor" olduğunda isteğim sadece kozmetikten bahsetmek değil, Bengisu'nun yazabileceği herşeyi paylaşmaktı. Şimdi, şu ana kadar yazmadığım türden bir şeyleri paylaşıyorum. Umarım sizler de benim en güzel hikayemi o günkü heyecanımı paylaşarak okursunuz.


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!
Hayallerinizden asla vazgeçmeyin!

3 yorum:

  1. Jennifer Lopez'i çok severim. Hikayeni baştan sona okudum ve inan gözlerim doldu ne güzel bir sevgi beslemişsin.
    Bu şekilde bir tutkuyla tanışmak istediğim kimse yok ama seni çok iyi anlayabiliyorum. Çok mutlu oldum adına, Jennifer her katıldığı programda belli ederdi zaten ne kadar samimi ve alçak gönüllü bir insan olduğunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle. Gerçekten o kadar sevgi dolu biri ki onunla tanışmayı yıllarca hayal ettiğinizi söylediğinizde sımsıkı sarılıyor. Hatırlıyorum o kadar uzun süre o kadar sıkı sarıldı ki bana, bu gerçek mi acaba diye düşünüp gülmüştüm aynı şekilde sarılırken ona. Şimdi yeni klipleri çıktıkça "bu kadınla gerçekten tanıştım mı? Bir şekilde unutmayacağına emin olduğum biri miyim yoksa?" diye düşünüyorum bazen. Çünkü eminim unutmamıştır. Makyözüyle hala ayda yılda bir instagram ya da twitterdan bir cümle de olsa konuşuruz, en son "umarım çok iyisindir!" demişti o da. İkisini de çok seviyorum hala ve bazen de gerçek gelmiyor gerçekten tanıştığımız hayatın bir noktasında :)

      Sil
  2. Tatlım İmam-ı Rabbani Hazretlerinin çok güzel bir sözü vardır ve bu sözü çok seviyorum.
    "Bir şeyi istemek, ona nâil olmak demektir. Zirâ Allahû Tealâ kabul etmeyeceği duâyı kuluna ısrarla ettirmez." der.
    Kesinlikle insanın çok istediği, hayalini kurduğu şeyleri yaradan er yada geç kuluna veriyor sen yeter ki iste, dua et olmayacak diye umutsuzluğa kapılma istenilen mutlaka bir gün olur.
    Hayal kurmak güzeldir hele bir de o hayale kavuşmak şahanedir Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin.:)

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)