21 Mart 2014 Cuma

Küçük Bir Sephora Alışverişi: Chanel, YSL, Givenchy...

Herkese merhaba!

Bugün, 2 hafta kadar önce aldığım La Prairie fondötenin tonuyla ilgili sıkıntımı halletmek ve markaların yeni ürünlerini görmek üzere Sephora'ya uğradım. İletişim içerisinde olduğum Sephora danışmanına gelmeden haber vermiştim ve koyu gelen fondötenimi açmam için bir baz önereceğini söylemişti. Aklımda bir de Guerlain Lingerie de Peau'nun tonlarına bakmak ve hemen orada uygun olanı bulursam onu da almak vardı.
Bakalım ne planlayıp, nelerle çıkmışım?

Sephora'ya girmeden önce önünden geçtiğim bir gümüş mağazasının vitrinine adeta çakıldım! Ortada buluşmayan, kelepçe tarzındaki bilekliklere bayılıyorum. Takı aldığımda her zaman gümüş alırım ama takı alacağıma makyaj malzemesi alayım mantığıyla sadece yılda 1 kez takı alırım. Bu sefer bir değil, 2 tane aldım. Çünkü ikisine de ayrı bayıldım!



Dikkatimi ilk çeken bu bakır kelepçe üzerine kelebek ve sedefli, dört yapraklı yonca oldu. Nedense takılarda çiçek ve kelebekler beni hep daha çok çeker. Yüzük en sevdiğim takıdır, elimdekilerin de yarısı çiçekli :))
Bakır renginde bilekliğim olmadığı için yine bakır rengindeki yüzüğümle kombinlemenin hoş olacağını da düşündüm. Çok çok beğendim.



Bu biraz daha klasik ve altın renginde kelepçe üzerine sedefli ve taşlı karelerin yanyana dizilimi şeklinde tasarlanmış. Bu da yine diğeri gibi kelepçe şeklinde ve ortasında buluşmadan çok küçük bir açıklık bırakanlardan.

Bu iki bileklik de 96 liradan 48 liraya inmişti, ikisi birden 96 liraya geldi yani. Açıkçası hiç pişman olmadım ve "yerine makyaj malzemesi alırdım" gibi takıntılı bir fikre kapılmadım. İkisini de çok beğendim.

Sephora macerama gelirsek...


Ceren hanımın önereceği baz pek meşhur Le Blanc De Chanel çıkınca fazlasıyla mutlu olduğumu ve heyecanlandığımı tahmin edebilirsiniz. Bu aydınlatıcı bazın yazısı ilk fırsatta blogda olacak.

Ve aldığım diğer ve son şey YSL Manifesto parfümün 30 ml lik boyu. Bu boyunu Türkiye'de normalde de satıyorlar mıydı bilmem ama bugün kasaya yakın olan ufak ürünler arasında görünce, fiyatını da makul bulunca aldım. Kolay kolay parfüm beğenmeyen Bengisu'nun geçen yazdan beri favorileri arasındaydı ve elimdeki son testerı da artık bitiyordu, 50 ml ve üstünü almazdım ama 125 lira da olunca aldım gitti!


Yine bir sürü güzel tester edindim ama ilkinin yeri daha bir büyük benim için.
Givenchy Le Rouge serisinden 202 Rose Dressing.
Numunenin sevimliliğine, şıklığına, rengin güzelliğine bakar mısınız?


Ardından Givenchy'nin satışa yeni çıkan krem farlarından iki farklı tonu bulunduran 3 tester kartını hediye aldım.


Givenchy Play parfüm,


Givenchy Ange Ou Demon,


Yine ve son olarak çok güzel bir hediye, Repetto parfümlü duş kremi.


Ayrıca denemek üzere Guerlain Lingerie De Peau'nun testerını da hazırladı Ceren hanım bana.


Onu da merakımdan eve gelir gelmez denedim: ciltteki duruşundan ilk izlenim: MUHTEŞEM! Ama o fiyatı beni yıktı mağazada... Tonumu tamamen tutturacak bir rengi olsa ilerde alırım ama şu an numune olarak aldığım bana 1-2 ton koyu (her zamanki gibi).

Aldıklarımdan gayet memnunum, bu sefer çok fazla bir şey almamış olmamdan da. Sizler neler aldınız son zamanlarda, burada gördüklerinizden hangisini en çok merak ettiniz? Paylaşmayı unutmayın!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

3 yorum:

  1. Senin bu alışverişlerin beni inanılmaz baştan çıkarıyor. Zaten aklıma bir ton şey soktun Chanel bazı da merak ettim şimdi:D Güzel günlerde kullan hepsini. Ah o rujum sevimliliği nedir öyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevklerimiz benziyor çünkü :) Baz aslında benim de aklımda yoktu, durduk yerde alacağım türden bir şey değil ama bembeyaz olunca her fondöteni beyazlaşana kadar bile açar sanırım :D Yani 2 saattir suratımda fondötenle oturuyorum evde, sırf ne kadar açacak 2 ton koyu gelen fondöten, görmek için :D Ve fazlasıyla açtı, çok memnunum şimdiden. Asıl teste yarın tabi tutulacak :)

      Evet hem sevimli hem de müthiş bir rengi var :) Givenchy rujda favorilerimden zaten, sana da söylemiştim :)

      Sil
  2. Ne güzel size tester vermişler izmirde bırakın tester vermeyi okadar sephoradan alışveriş yaparım en son 1 hafta önce 3 arkadaş gittik hepimizin ürünlerini aynı küçük torbaya koydular ayrı ayrı kiymasini rica edincede büyük poşet var 3 ayrı küçük poşet yok dediler Bizden sora gelen müşterilere kese kağıdına şarkılar sanırım yani o kadar kaliteli ürünlerin mevcut olduğu bi yerde nasıl bu kadar kalitesiz elemanlar çalışıyor anlamadik tester istesek ne olurdu bilmiyorum izmirde kesinlikle hiçbir sephora tester vermio yada hepsi bize denk geldi

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)