10 Mart 2014 Pazartesi

MAC Perky Paint Pot

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz günkü alışverişimde MAC'e aylardır her uğrayışımda almamama rağmen paint pot standında ısrarla rengine baktığım Perky krem fara kavuşmuştum. Bugünün yazısında neden bu kadar uzun zaman almadığımı anlamadığım bu çok çok çok güzel krem fara yer vereceğim.




Perky, pembemsi ve içinde çok ufak ışıltılar bulunduran bir şeftali tonu. Tek başına kullanılabileceği gibi bu tonlarda, kahve ve pembe tonlarındaki göz makyajlarında da baz olarak kullanılabilir. Ben tek başına kullanmak üzere aldım ve cumartesi günü sabah 7'de uyguladığım far, akşam 7'de ben silene kadar aynı duruyordu.



MAC bu rengi kendi sitesinde "inci ışıltılı krem mercan" olarak tanımlamış, ürüne bakınca gördüğünüz renk bunu da andırıyor.

Ben iyi ki almışım dedim, çok hoş ve göze batmayan bir ton. Normalde Paint Pot serisi dikkatimi hiç çekmiyor, şu ana kadar sadece Painterly almıştım, onu da almayanı dışlıyorlardı galiba, MAC'e girişim onunla olmuştu ama ilk defa bir rengi alacak kadar beğendim.
Paint Pot krem far serisindeki ürünlerin şu anki fiyatı 59 lira.

Sizce nasıl? Düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

8 yorum:

  1. Bayıldım, şahane duruyor MAC'e gittiğimde mutlaka bakıcim krem farlara bayılıyorum.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel, ben dener denemez aklıma takılmıştı ama başka şeyler almaktan erteleyip durmuştum. Geç olsun güç olmasın :)

      Sil
  2. çok beğendim...tek başına kullanmalık pratik görünüyor...güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Ben pek o pait pot ların bulunduğu yere bakmamaya çalışıyorum ne zaman baksam bir renk alıp çıkıyorum =) Bunu da görmesem iyiydi gerçekten çok hoş bir tonu varmış tek başına kullanmak için harika! Güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  4. ay ben o painterly den nefret ederim ama bu güzelmiş..

    YanıtlaSil
  5. harikaaaaaaaaa aşık oldum!

    YanıtlaSil
  6. bayildimmm...En yakin zamanda gidip inceliycem :)

    YanıtlaSil

Lütfen link içeren yorumlar bırakmayın, onaylanmayacaktır. Zaten konu hakkında bırakacağınız yorumlar üzerinden profilinize bakılabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler :)